Vacature docent Nederlands in Ulft/Silvolde

Onderwijs

Over Almende College

Naam school
Contactpersoon
Dhr. T. Noten
Plaats
Ulft/Silvolde
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
De drie locaties van het Almende College – Bluemers en Isala in Silvolde, Wesenthorst in Ulft- hebben ieder een eigen karakter. Samen staan ze voor innovatief onderwijs waarin leerlingen verantwoordelijkheid leren dragen, kunnen en mogen presteren op hun eigen niveau en zich thuis voelen. De school draagt ertoe bij dat de leerlingen zich ontwikkelen tot kritische, zelfstandige mensen die deel uitmaken van de gemeenschap en aan de ontwikkeling daarvan een belangrijke bijdrage kunnen en willen leveren. Als leerlingen dat nodig hebben krijgen ze persoonlijke ondersteuning of extra uitdaging, bijvoorbeeld in de vorm van talentprogramma’s. Leerlingen leren door te zetten, initiatief te nemen en samen te werken, waarbij de school zorgt voor een inspirerende omgeving en duidelijke grenzen.


 
Bijzonderheden
Het Almende College maakt samen met het Baudartius College,Christelijk College Schaersvoorde, Eligant Lyceum, Gerrit Komrij College, Houtkamp College, Kompaan College, Ludger College, MaxX, Metzo College, Panora Lyceum, Prakticon, Praktijkonderwijs Zutphen, Pronova, Rietveld Lyceum, Het Stedelijk, Ulenhofcollege deel uit van de Stichting Achterhoek VO.
 

Vacature

Functietitel
docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
30-10-2019
Met ingang van
medio december/januari
Soort vacature
Parttime
FTE
0,8
Omschrijving
Almende College, locatie Isala is met ingang van medio december/januari op zoek naar een ondernemende, enthousiaste 
 
 docent Nederlands, 1e of 2e graads voor 0,8 fte
 
Binnen deze vacature geef je lessen Nederlands aan de onderbouw én bovenbouw en ben je eventueel mentor. De sectie werkt met een zelf ontwikkelde methode.
 
Het Isala (Silvolde) is de havo/vwo-locatie van het Almende College. Op onze locatie volgen ongeveer 1000 leerlingen lessen volgens het flexrooster, zowel de onder- als bovenbouw havo, atheneum of gymnasium.  Onze leerlingen kiezen een deel van het onderwijsprogramma en er is ruimte voor maatwerk.
Kenmerkend voor onze school zijn het aanbod van vwo+ in klas 1 en 2, de stromingen Internationaliseren, Kunst & Cultuur, Sport & Gezondheid en Technasium in de onderbouw, een internationaal uitwisselingsprogramma en versterkt taalonderwijs (Cambridge).
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen


 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke vacature i.v.m. zwangerschapsverlof tot medio april 2020.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw sollicitatie
Wij ontvangen jouw brief en cv graag via meesterbaan.nl. Zodra er voldoende reacties zijn, sluiten we de vacature. Voor meer inlichtingen over de vacature kun je contact opnemen met Tom Noten via 0315-327041 of t.noten@almendecollege.nl.
 
 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.