Vacature Groepsleerkracht gr. 3 in Rotterdam

Onderwijs

Over Globetrotter Katendrecht

Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Rotterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 145 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de stichting ressorteren 66 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20.000 kinderen en 1900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een stichting die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De RVKO voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.
Bijzonderheden
De RVKO is een professionele organisatie die 66  scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten.
 
Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag.
 
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
 
We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.
 
We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht gr. 3 
Plaatsingsdatum
24-10-2019
Met ingang van
1-1-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.6000
Omschrijving
Voor een vervanging per januari zijn wij op zoek naar een groepsleerkracht voor gr. 3 voor 3, 4 of 5 dagen. 

Over de Globetrotter Katendrecht:

De Globetrotter Katendrecht is een Daltonschool, wat betekent dat zelfstandigheid, verantwoordelijkheid/ vrijheid, reflectie, effectiviteit en samenwerken centraal staan. Als school zijn wij continue in ontwikkeling (o.a. Dalton IKC, open wanden, Anders Geleerd klas, HB klas PPO, ontwikkeling VO tak). Wij werken kindgericht met weektaken, projectonderwijs, Snappet en een portfolio. Naast samenwerking tussen kinderen, werken de collega’s intensief samen om te leren met en van elkaar. Wij werken (delen van de dag) met open wanden, waardoor het samenwerken optimaal tot zijn recht kan komen.

Voor meer informatie over de school, klik op: https://www.globetrotterkatendrecht.nl/

 

Eisen

Functie-eisen
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
· In het bezit is van een pabo diploma;
· De missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
· In nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit.
· Geniet van intensieve samenwerking met de directe collega’s
· “Eigenaarschap” durft te geven én te nemen

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
·          een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          salariëring conform de CAO-PO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met 
Sonja Deutz, directeur (sonja.deutz@rvko.nl) of Jorn van Dam, adjunct-directeur (jorn.vandam@rvko.nl) of bel 010-4842437
 
Je sollicitatiebrief met cv kun je per e-mail sturen o.v.v. sollicitatie 'groepsleerkracht gr. 3' aan de directie op bovenstaand e-mailadres.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.