Vacature docent Nederlands 2e graads in St. Eustatius - Caribisch Nederland

Onderwijs

Over Gwendoline van Puttenschool

Contactpersoon
Dhr. H. Odijk
Plaats
St. Eustatius - Caribisch Nederland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving

De Gwendoline van Putten School (GvP) is de enige school voor voortgezet onderwijs op Sint Eustatius en één van de drie VO scholen in Caribisch Nederland. De school heeft ca. 250 leerlingen en biedt praktijkonderwijs, academisch en beroepsonderwijs aan volgens het Caribische cxc systeem. 
We zien het als onze missie om een school te zijn, waar respect voor elkaar en ieders (levens)overtuiging onderdeel is van de voorbereiding op een succesvolle toekomst op Statia, het Caribisch gebied en de wereld als geheel. We willen uitdagend onderwijs bieden waarin leerlingen hun talenten kunnen ontplooien door actief te leren in een veilige en inspirerende leeromgeving binnen en buiten de school.
 
De school is bezig aan een transitie van Nederlands naar Engels als instructietaal en tevens de overgang naar een Caribische leermethode CXC.  In het  schooljaar 2019-2020 zijn alle klassen Engelstalig terwijl Nederlands wordt aangeboden als een tweede sterke taal.

De organisatie is kleinschalig ingericht en wordt aangestuurd door een kleine directie. Binnen elke afdeling wordt er gewerkt in teams onder leiding van een afdelingsleider.

Bijzonderheden

Arbeidsvoorwaarden: De aanstelling voor onderwijzend personeel is in principe een eenjarig contract met mogelijkheid tot verlenging. Salaris inschaling volgens bezoldigingsregeling onderwijzend personeel Caribisch Nederland. Uitzendvoorwaarden volgens geldende regeling.

Vacature

Functietitel
docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
17-10-2019
Met ingang van
1 januari 2020
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Aantal uren
28
Omschrijving

De school gebruikt Engels als instuctietaal en de onderwijskundige aanpak is gericht  op de regionale behoeften van het Caribisch gebied.
De klassen krijgen het vak Nederlands als een sterke vreemde taal aangeboden.

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen

Tenminste twee jaar ervaring in het voortgezetonderwijs.
In ons multiculturele team is teamgeest belangrijk, evenals de bereidheid om meer te willen zijn dan alleen docent. Vanwege het  gebruik van Engels als instructietaal verwachten we van onze docenten een beheersing van de Engelse taal op tenminste C1 niveau.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling voor onderwijzend personeel is in principe een eenjarig contract met mogelijkheid tot verlenging. Salaris inschaling volgens bezoldigingsregeling onderwijzend personeel Caribisch Nederland. Uitzendvoorwaarden volgens geldende regeling.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Via Meesterbaan opsturen van uw motivatiebrief en CV met recente foto. Na een selectie zullen de gesprekken via een skype verbinding gehouden worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.