Vacature Pedagogisch medewerker plusopvang 19-84 in Rotterdam

Onderwijs

Over KindeRdam

Naam school
Contactpersoon
HRM
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Kinderopvang
Beschrijving
KindeRdam is de wereld van kinderen. Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen hier elkaar ontmoeten, vriendschappen sluiten, hun talenten ontplooien en al spelend de wereld leren ontdekken. Wij spreken dan ook liever van kindontwikkeling dan van kinderopvang.
Met onder andere peuteropvangkinderdagopvang en buitenschoolse opvang (BSO) is KindeRdam een van de belangrijkste aanbieders in Rotterdam en omstreken. Elke locatie heeft zijn eigen specialiteit. Sommige werken volgens ideeën uit de antroposofie of volgens de principes van Reggio Emilia, bij andere locaties staat bijvoorbeeld de natuur centraal. Voor kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben, bieden wij Plusopvang. Op onze peuter(speel)groepen, groepen nul en een aantal kinderdagverblijven werken we met verschillende methodes voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Vacature

Functietitel
Pedagogisch medewerker plusopvang 19-84 
Plaatsingsdatum
17-10-2019
Met ingang van
15-11-2019
Soort vacature
Parttime
Aantal uren
32
Omschrijving

Op onze Passend Buitenschoolse Opvang (PBSO) De Piloot krijgen kinderen alle ruimte zich te ontwikkelen. Daar hebben ze alleen wel wat extra zorg en aandacht bij nodig. Omdat zij zich bijvoorbeeld niet goed kunnen concentreren, snel prikkelbaar zijn of het moeilijk vinden vriendjes te maken. Heb jij de pedagogische kwaliteiten in huis om daar goed mee om te gaan? En vind jij het een uitdaging om samen met deze kinderen kleine stapjes in de goede richting te zetten? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren op onze vacature bij PBSO De Piloot.

PBSO De Piloot
PBSO De Piloot in Rotterdam-Ommoord maakt onderdeel uit van het nieuw te vormen Integraal Kind Expertise Centrum (IKEC) waar kinderen met gedrags- of ontwikkelproblemen onder één dak passend onderwijs, buitenschoolse opvang en hulpverlening krijgen. Een uniek project waar jij een bijdrage aan kunt leveren. Tenminste, als jij van een beetje pionieren houdt, het leuk vindt om samen te werken met de verschillende betrokken instanties en … elke dag vol goede moed opnieuw kunt beginnen.

Eisen

Functie-eisen
Wij verwachten van jou:
  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding (inclusief taalniveau 4F)
  • minimaal 2 jaar werkervaring met kinderen van 4-12 jaar die een steuntje in de rug nodig hebben
  • ervaring met observeren en interpreteren, het bepalen van ontwikkeldoelen en methodisch werken
  • goede communicatieve vaardigheden, zowel naar ouders als de betrokken hulpverleningsinstantie

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Dit bieden wij jou
  • een fijne werkomgeving waarin collega’s betrokken met elkaar omgaan
  • professionele begeleiding, o.a. door onze pedagogen en onze pedagogisch coaches
  • de mogelijkheid je voortdurend te blijven ontwikkelen door middel van cursussen en workshops
  • inschaling en salariëring conform cao Kinderopvang, minimaal €2333 en maximaal €3089 per maand bij een werkweek van 36 uur

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren doe je zo snel mogelijk via het sollicitatieformulier op onze website www.kinderdam.nl/werken-bij-kinderdam. Wil je meer weten over deze vacature? Bel gerust naar de afdeling HRM, telefoonnummer 010 44 300 33. We brengen je dan graag in contact met een van je toekomstige collega’s. Welkom in de wereld van KindeRdam!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.