Vacature Groepsleerkracht in Den Haag

Onderwijs

Over Winford Den Haag (Basisschool)

Contactpersoon
Dhr. J. Jansen
Plaats
Den Haag
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Basisonderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Winford Particulier Onderwijs
Al meer dan 40 jaar is Winford een gerenommeerd particulier instituut. Winford is in 2009 ontstaan uit vier instituten, Instituut Vrijbergen, Instituut Westvoorne, Stebo en sinds maart 2015 Parkendaal Arhem.

Wij bieden onderwijs aan op mavo-, havo en vwo-niveau in Amsterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Arnhem en Apeldoorn. Daarnaast hebben wij op alle genoemde locaties ook een basisschool. In Breda heeft Winford een basisschool en vanaf schooljaar 2019-2020 ook een gecombineerde brugklas vmbo g/t, mavo, havo, vwo.

Werken bij Winford
Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig en de lesgroepen bestaan uit gemiddeld 8 leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel.  

Scholing en opleiding
Op Winford ontwikkelen ook de leraren zich steeds verder. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten goed opgeleid zijn en hun competenties voortdurend blijven uitbreiden. Alleen op die manier blijft het leraarschap uitdagend en inspirerend. Onze nieuwe medewerkers krijgen een uitgebreide begeleiding en gedurende het eerste jaar een tiendaagse Winford-cursus. 

Goede arbeidsvoorwaarden
Bij Winford krijgen de medewerkers een marktconform salaris. Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. 
 
Vereiste deskundigheden
  • Bevoegd en bekwaam voor de te geven lessen;
  • Op de hoogte van en een visie op de recente onderwijskundige ontwikkelingen in het VO op zijn vakgebied en die in de nabije toekomst zullen of kunnen plaatsvinden;
  • Voorgenomen beleid om kunnen zetten in concrete instrumenten

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
16-10-2019
Met ingang van
1-12-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Aantal uren
12/24
Omschrijving
Winford in Den Haag groeit, vandaar dat wij met ingang van december op zoek zijn naar een betrokken en bevlogen groepsleerkracht. Wij voorzien dat deze functie in het loop van het jaar ook gaat groeien vanwege nieuwe instroom in onze basisschool. Wij zoeken kandidaten die liefst beschikbaar zijn op de donderdagen en vrijdagen en dan later ook ruimte hebben voor meer groei.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Pabo
Functie-eisen
- kandidaten met een extra Master, zoals Master SEN of pedagogiek hebben onze voorkeur
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.