Vacature Docent mens en maatschappij in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent mens en maatschappij 
Plaatsingsdatum
11-10-2019
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.0
Aantal uren
25
Omschrijving
Ben jij een tweedegraads docent Mens en Maatschappij die wij zoeken? Draai jij je hand niet om voor de vakken: geschiedenis, aardrijkskunde, economie, rekenen en maatschappijleer? Vind jij het juist een uitdaging om te werken met jonge mensen in de leeftijd tussen 12 tot 16 jaar? Dan zijn wij naar jou op zoek!
 
Voor een college in Amsterdam zijn we op zoek naar een goede tweedegraads docent voor het vak: Mens en Maatschappij! Het betreft een aanstelling van 1,0 fte (eventueel in overleg minder uur ook mogelijk) en is per direct beschikbaar.
 
We vragen een aantal dingen van jou:
  • Je bent bevoegd docent mens en maatschappij of studerende hiervoor;
  • Je bent per direct voor 1,0 fte beschikbaar;
  • Je hebt affiniteit met lesgeven aan studenten;
  • Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk;
  • Je stimuleert leerlingen om het beste uit zichzelf te halen!
 
Wat kun je van ons verwachten? Nou, een heleboel. Naast dat we je uiteraard een salaris geven op basis van de onderwijs CAO, ontvang je ook een reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering. Ook zijn er via Randstad diverse trainingen mogelijk die je gratis kan volgen.

Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan direct! Ook als je nog vragen hebt over de functie kom ik graag met je in contact. Ik vertel je er graag meer over.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.