Vacature Docent mobiliteit en transport in Oldenzaal

Onderwijs

Over Twents Carmel College

Naam school
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twents Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent mobiliteit en transport 
Plaatsingsdatum
10-10-2019
Met ingang van
01-10-2019
Referentienummer
3613
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 - 1,0
Omschrijving
Ben jij docent mobiliteit en transport en heb je affiniteit met lesgeven aan leerlingen in het vmbo? Ben je op de hoogte van nieuwe technologieën en vind je het een uitdaging leerlingen daarin mee te nemen? Ben je per direct beschikbaar voor een fulltime baan bij ons in Oldenzaal? Reageer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen mobiliteit en transport aan leerlingen in de bovenbouw van het vmbo. Het profiel mobiliteit en transport heeft betrekking op alles wat met vervoer te maken heeft. Van een fietsband plakken tot een route voor een vrachtwagen plannen, van een motor repareren tot lampen afstellen.

Je komt te werken in een jong, dynamisch en ervaren team, bestaande uit docenten en onderwijsassistenten. Speerpunten van het team zijn differentiatie, ICT, opbrengstgericht werken en werken aan persoonlijke professionalisering. Op de locatie zijn diverse onderwijskundige ontwikkelingen in gang gezet, onder andere in het kader van de regeling Sterk Techniekonderwijs. Kenmerken van het team zijn collegialiteit, samenwerking en een positieve sfeer.

Je investeert in je relatie met de leerlingen, je bent bekend met het gedachtengoed van de '5-rollen van de docent' en past deze rollen adequaat toe in je lessen. Daarnaast hanteer je activerende werkvormen om de leerlingen op maat te bedienen en het beste uit de leerlingen te halen. Je bent goed in het geven van praktijklessen én theorielessen mobiliteit en transport. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten en affiniteit met het vmbo vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep. Net als je teamgenoten ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerling. Je staat open voor contact met ouders en collega's. Van jou verwachten we dat je goed om kunt gaan met het geven en ontvangen van feedback.

Jouw profiel
Je beschikt minimaal over een 2e graads onderwijsbevoegdheid techniek, richting mobiliteit en transport. Ook kandidaten die nog studerend zijn voor een dergelijke bevoegdheid zijn welkom om te solliciteren. Je hebt affiniteit en/of ervaring met lesgeven aan leerlingen in de basis-en kaderberoepsgerichte leerweg.

Jouw werkplek
Het Twents Carmel College (TCC) verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo met leerwegondersteunend onderwijs, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.

De locatie Potskampstraat kent voor de leerjaren 3 en 4 een breed en uitnodigend aanbod van een geïntegreerd vmbo. Dit betekent dat alle leerwegen binnen alle sectoren van het vmbo worden aangeboden. De opleidingen zijn gehuisvest in een nieuw, zeer goed geoutilleerd gebouw met uitgebreide voorzieningen.

Ons aanbod
Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mevrouw M. Wolbers
Functie: plv. adjunct-directeur Groen & Techniek
Telefoon: 0541 - 53 23 33 

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.