Vacature Administratief secretarieel medewerker in Almelo

Onderwijs

Over CSG Het Noordik

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Jessica Bouwhuis
Plaats
Almelo
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
CSG Het Noordik is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium met vestigingen in Almelo, Vriezenveen en Vroomshoop. In totaal heeft de school, verspreid over de vestigingen, ongeveer 3300 leerlingen en 370 personeelsleden. Iedere vestiging heeft zijn eigen traditie en schoolcultuur en profileert zich hiermee binnen de kaders van de school.

Onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van mensen, zodat zij kunnen deelnemen aan vervolgonderwijs, werk en het maatschappelijke verkeer. Voor ons betekent dit dat elke leerling telt: iedereen verdient kwalitatief goed onderwijs en krijgt de mogelijkheid eigen talenten te ontwikkelen. In ons onderwijs vormen vakinhoud en vaardigheid het fundament en werken we daarnaast aan het ontwikkelen van een persoonlijke levenshouding. Dat doen we met een activerende didactiek en door samenwerkend leren.

Wij leren en werken in een sfeer van vertrouwen, openheid en aandacht. Wij houden rekening met talenten, eigenschappen en persoonlijke situaties van onze leerlingen en medewerkers. Al onze medewerkers geven vanuit een persoonlijke beleving van het christelijk geloof vorm en inhoud aan het onderwijs.

CSG het Noordik wil voor haar medewerkers een professionele werkgever zijn. Alle medewerkers dragen bij aan het gezamenlijk resultaat en aan kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Dit vereist van onze medewerkers een instelling waarbij onderlinge samenwerking, vertrouwen, respect en collegialiteit nadrukkelijk aanwezig zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij als werkgever en medewerkers aandacht geven aan en kansen creëren voor eigen en andermans ontwikkeling. Medewerkers voelen zich verantwoordelijk en werken met een permanent oog voor kwaliteit. Het bieden van mogelijkheden tot zelfontplooiing is vanzelfsprekend. Wij hebben scholingsplannen die uitgewerkt worden in een jaarlijks scholingsaanbod, waarop medewerkers kunnen intekenen. Aan personeelsleden wordt de mogelijkheid geboden een EHBO/AED-cursus en/of BHV-cursus te volgen.

Naast de bovenstaande scholingsmogelijkheden biedt CSG Het Noordik nog andere arbeidsvoorwaarden, zoals salarissen conform de CAO-VO gebaseerd op het functiewaarderingssysteem FUWA–VO,een gunstige eindejaarsuitkering, regelingen als het fietsplan, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en bedrijfsfitness. Voor onderwijsondersteunend personeel zijn flexibele werktijden bespreekbaar. Dankzij de gunstige verlofregeling zijn onderwijsondersteunende personeelsleden alle schoolvakanties vrij net als de docenten. Met uitzondering van de zomervakantie. Deze vakantie is voor onderwijsondersteunend personeel vijf weken.

Kortom: kies voor een uitdagende functie bij een goede werkgever als
CSG Het Noordik, waarbij aandacht is voor zowel de mens als resultaat!
Bijzonderheden
Past ons profiel bij jou en wil je graag bij Het Noordik komen werken? Dan zijn we erg benieuwd naar jou en waarom jij denkt dat jouw profiel met dat van ons overeenkomt.

Vacature

Functietitel
Administratief secretarieel medewerker 
Plaatsingsdatum
10-10-2019
Met ingang van
1 november
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2 FTE
Omschrijving
Wij zijn per 1 november aanstaande op zoek naar een:
 
Administratief secretarieel medewerker
(0,2 FTE) tot 31 oktober 2020 in verband met verlof
Je werkdagen zijn woensdag en donderdag.
 
De functie
Als administratief secretarieel medewerker bied je ondersteuning aan de leden van het management. Je stelt verschillende rapporten en overzichten op en signaleert en rapporteert de voortgang aan de leden van het management. Verder draag je zorg voor het juist vullen en bijhouden van: leerlingenadministratie, schooladministratie, leerlingvolgsysteem, personeelsadministratie en de financiële administratie. Je draagt ideeën aan over het verbeten van de administratieve en financiële processen en zorgt ervoor dat alles optimaal verloopt.
 
Wie zijn wij
CSG Het Noordik is een scholengemeenschap met een christelijke grondslag. Wij geloven dat onze wortels ertoe doen voor de samenleving van morgen. Onze medewerkers zetten zich in om de talenten van leerlingen optimaal te ontplooien en hun kennis te vermeerderen. Dit doen we door onderwijs te bieden van hoge kwaliteit in een uitdagende, inspirerende en veilige omgeving.
 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wie ben jij
Jij bent een collega die:
  • ervaring heeft met Magister en hier rapporten uit kan genereren;
  • administratieve ervaring heeft binnen een vergelijkbare organisatie;
  • bij voorkeur ervaring heeft met administratieve werkzaamheden op het examensecretariaat;
  • flexibel en stressbestendig is;
  • communicatief vaardig is.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij
  • Een fijne, betrokken en warme werkomgeving;
  • Ruimte en tijd om jezelf te blijven professionaliseren;
  • Een Noordik brede arbeidsovereenkomst voor de duur een jaar;
  • Inschaling volgens de cao-vo.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw sollicitatie
Ben jij enthousiast? Stuur dan je sollicitatie in via www.OnderwijsSelect.nl en laat ons weten waarom jij vindt dat wij een match zijn en waarom jij kiest voor CSG Het Noordik.
Je sollicitatiebrief kun je richten aan Jessica Bouwhuis, medewerker P&O/PSA.

NB. Onze vacatures worden, soms zonder ons medeweten, ook op andere vacaturesites geplaatst. Solliciteren kan uitsluitend via onze eigen website www.OnderwijsSelect.nl.
 
Vragen?
Wil je meer weten over de vestiging en de functie? Dan kun je contact opnemen met de teamleider OOP van de vestiging Anne Snippe tel. 0546 – 561870.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.