Vacature Excellente Docent Nederlands in Hoorn

Onderwijs

Over Copernicus SG

Naam school
Contactpersoon
Dhr. Mollee
Plaats
Hoorn
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Schoolportret

De school streeft ernaar dat leerlingen die hun opleiding op de Copernicus hebben afgerond zelfstandig kunnen werken en actief sturing kunnen geven aan hun leerproces en daarbij hun natuurlijke behoefte tot zelfontplooiing hebben behouden. Daarnaast streven we ernaar dat de leerlingen op een voor hen zo hoog mogelijk niveau uitstromen en sociaal, creatief en kritisch kunnen omgaan met hun omgeving. Het begrip ‘betrokkenheid’ speelt op onze school een sleutelrol. Deze betrokkenheid bevorderen we door samenwerking binnen en buiten de school. Het onderwijsaanbod is gebaseerd op onze visie op leerlingen en onze visie op leren. Leerlingen hebben in onze ogen van nature de behoefte om zich te ontwikkelen. Deze behoefte kan niet zonder onderhoud: leerlingen moeten door succeservaringen en nieuwe uitdagingen gestimuleerd worden om zich steeds weer door deze behoefte te laten leiden. Hun leren zien we als een actief proces waarin de leerling op eigen wijze kennis construeert, vaardigheden verwerft en persoonlijke kwaliteiten ontwikkelt. Degelijkheid, duidelijkheid en een solide karakter bepalen de kwaliteit van de Copernicus. Leerlingen (en ook ouders) weten bij ons wat er van hen verwacht wordt en waarop ze kunnen rekenen. We maken dus waar wat we zeggen en hebben duidelijke regels. Daardoor voelen leerlingen zich welkom, vertrouwd en veilig op school en daarvoor hebben zij alle kans om optimaal te leren.

Vacature

Functietitel
Excellente Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
10-10-2019
Met ingang van
01-12-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,64
Aantal uren
16
Omschrijving
Wij zijn wegens het (onverwachte) vertrek van een medewerker met behoorlijke spoed op zoek naar een Excellente docent Nederlands (0,64).

De vacature betreft de volgende uren per week

1uur mentoraat HV2
3 uur Nederlands HV2
4 uur Nederlands M3 en
2x 4 uur Nederlands M4

Het betreft een functie Docent LC.

Als je niet op 1 december 2019 kunt beginnen maar maximaal een maand later dan is dat bespreekbaar.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Erwin Mollee, via 0229-236344.Solliciteren kan via Meesterbaan.
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren via Meesterbaan
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.