Vacature Docent Nederlands 1e gr in Schagen

Onderwijs

Over Regius College Schagen

Contactpersoon
Mevr. Miranda van den Oord
Plaats
Schagen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e gr 
Plaatsingsdatum
9-10-2019
Met ingang van
zsm
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 1,0 fte
Omschrijving
Voor de locatie Wilhelminalaan (Havo/Vwo) zijn wij op zoek naar een docent Nederlands in verband met ziekte- en zwangerschapsverlof.
 

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Voor deze functie beschik je over een 1e graads bevoegdheid voor het vak Nederlands (bijna afgestudeerde kandidaten worden ook uitgenodigd om te solliciteren). Op de locatie Wilhelminalaan geef je les aan de leerlingen van havo/vwo; voornamelijk in de bovenbouw. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke vacature tussen de 0,6000 en 1,000 fte. Ingangsdatum van deze functie is zo spoedig mogelijk. 
In principe betreft het een functie in schaal LB. Kandidaten met wensen over een andere inschaling worden uitgenodigd om met ons hierover in gesprek te gaan.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de heer F. Broersen, adjunct sectordirecteur havo/vwo, uitsluitend per mail: vacature@regiuscollege.nl.

Is dit een functie voor jou? Laat het ons weten door je motivatie en CV te versturen via de  button “solliciteren”.
Je kunt reageren tot en met maandag 28 oktober 2019
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.