Vacature Lerarenopleider Economie voor Topopleiding 0,8-1,0 fte in Nijmegen

Onderwijs

Over Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN

Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Nijmegen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Hoger Beroepsonderwijs
Beschrijving
 De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) kent een breed scala aan loopbaanmogelijkheden voor haar docenten, trainers, onderzoekers, adviseurs, managers en ondersteunende medewerkers. Verdeeld over 2 aantrekkelijke woonsteden geeft de HAN u volop de ruimte om uw ambities vorm te geven binnen een plezierige, inspirerende en informele werkomgeving.
 
Vele onderwijsvormen
De HAN richt zich op studenten, bedrijven en instellingen in het midden en oosten van Nederland en de aanliggende grensstreek in Duitsland. Voor hen verzorgen wij verschillende vormen van hoger beroepsonderwijs: van de vierjarige voltijdopleidingen tot kortdurende workshops voor hooggekwalificeerde beroepsbeoefenaars en vele vormen daartussenin.
 
Onderwijs op maat
Het hoger onderwijs is sterk in beweging. Bij belangrijke ontwikkelingen lopen wij graag voorop. Denk aan de overgang naar vraaggestuurd onderwijs, de invoering van de bachelor-masterstructuur en de nieuwe mogelijkheden van e-learning. Wij bieden op een ondernemende manier onderwijs op maat, ook als dat onderwijs op afstand is.
 
Onderzoek
De HAN ziet de onderzoeksfunctie als een van haar kernactiviteiten. Onderzoeksvragen en -projecten komen altijd uit de beroepspraktijk; de kennis die het onderzoek oplevert, koppelen we weer terug naar de beroepspraktijk. De synergie tussen onderwijs en onderzoek is een belangrijk aandachtspunt. Lees meer over onderzoek en advies bij de HAN.

Vacature

Functietitel
Lerarenopleider Economie voor Topopleiding 0,8-1,0 fte 
Plaatsingsdatum
9-10-2019
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8-1,0 fte
Omschrijving
De faculteit Educatie van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van Het Instituut voor Leraar en School (ILS) een

Lerarenopleider Economie voor Topopleiding 0,8-1,0 fte

Ben jij die breed inzetbare Lerarenopleider Economie? Ben je een verbinder die zorgt voor samenwerking tussen ons instituut en het werkveld? Werk jij graag in een instituut dat georganiseerd is op basis van ‘verantwoordelijkheid laag in de organisatie’ en waar ruimte is voor professionele ontwikkeling? Heb jij ervaring binnen het vmbo/mbo en/of havo/vwo, toon je initiatief en denk je graag mee in het ontwikkelen van nieuwe thema’s? Dan is dit de baan voor jou!

Wat je gaat doen
 • Je verzorgt en ontwikkelt op inspirerende wijze onderwijs voor voltijd- en deeltijdstudenten van de tweedegraads lerarenopleiding Economie.
 • Je waarborgt het HBO-niveau en zorgt tevens voor de transfer naar de onderwijspraktijk van jouw studenten.
 • Je verzorgt vakdidactische bijeenkomsten en begeleidt en beoordeelt praktijkonderzoek van studenten. Je werkt daarbij samen met collega’s van het opleidingsinstituut.
 • Je bent de verbinder die zorgt voor de samenwerking tussen ons instituut en het werkveld.
 • Je gaat werken in een team dat toewerkt naar taakverantwoordelijkheid: als teamlid ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de opleiding als geheel.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Je hebt een relevante afgeronde Masteropleiding of bent bereid deze te behalen. Je bezit een WO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van ruime recente onderwijservaring in het vmbo/mbo en/of het havo/vwo. Je kunt de didactische vertaalslag maken van economische thema’s naar relevante onderwijssituaties. Daarbij ben je vernieuwend op gebieden als ICT, hybride leren, praktijkgericht- en gepersonaliseerd onderwijs. Naast de reguliere samenwerkingsvaardigheden zoeken we naar een professional die vanuit het teambelang denkt en doet. Je bent reflectief en gebruikt dit om tot leren te komen in ons team en daarbuiten. Ook kun je een waarderend perspectief hanteren, neem je verantwoordelijkheid en initiatief en zie je het belang van (samenwerking met) het werkveld. Je inzetbaarheid in zowel onze voltijd- als deeltijdopleiding is van belang. Je bent in staat om vorm te geven aan curriculumontwikkeling, waarvoor kennis van en ervaring met het doorontwikkelen van onderwijs een pré is.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 11
Arbeidsvoorwaarden
 • Een afwisselende functie in een dynamische, informele omgeving;
 • Een contract tot en met 31 – 07 – 2020; verlenging behoort zeker tot de mogelijkheden;
 • Detacheren behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Een aanstelling in de functie van docent niveau 1;
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.892,31 (cao-hbo schaal 11) op basis van fulltime;
 • 8% vakantietoeslag en een 13e maand (8,3%);
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenverzekering via het ABP, collectieve ziektekostenverzekering, (betaald) ouderschapsverlof;
 • Een eigen HAN Academy zodat je volop kunt investeren in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling;

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga naar www.han.nl/vacatures om online te solliciteren of reageer via de 'Solliciteer' button.
Je kunt je motivatiebrief richten aan Coen Oosterbroek.
Reageren kan tot en met 20-10-2019.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdagochtend 25-10-2019.
Voor deze functie moet je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) kunnen afgeven.

Vragen over de inhoud van de functie
Coen Oosterbroek
M: 06 46 730 751
E-Mail: Coen.Oosterbroek@han.nl 

Vragen over de sollicitatieprocedure
Susan Willemsen
M: 06 55 24 07 04
E-Mail: Susan.Willemsen@han.nl 

Handige informatie
Over de afdeling


“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren”

Het Instituut voor Leraar en School (ILS), onderdeel van de Faculteit Educatie, verzorgt de tweedegraads lerarenopleidingen van de HAN. Studenten worden er voorbereid op het werken in het voortgezet onderwijs en in het middelbaar beroepsonderwijs. Ook verzorgt het instituut professionaliseringsactiviteiten voor én samen met het werkveld. Ruim 200 enthousiaste medewerkers werken aan de diverse ambities van het ILS, waar vakinhoudelijke expertise, pedagogisch-didactische bekwaamheden, leren met ICT, werkplekleren (stages) en de verbinding tussen onderwijs en onderzoek kernbegrippen zijn. Dit alles vindt plaats in een nieuw
duurzaam onderwijsgebouw.

Het instituut is als organisatie volop in ontwikkeling. We streven ernaar enerzijds met actuele, studeerbare lerarenopleidingen studenten voor te bereiden op het docentschap en een leven lang leren, anderzijds werk van betekenis voor onze collega’s in het werkveld te realiseren. Hiertoe organiseren we ons in (zelfverantwoordelijke) teams en stimuleren we professioneel gedrag in de brede zin. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.