Vacature leerkracht instroomgroep in Zevenhuizen

Onderwijs

Over 't Reigerbos

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Marjoleine van Leeuwen
Plaats
Zevenhuizen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
’t Reigerbos is een school zijn waar een kind volledig tot z’n recht komt, sociaal emotioneel als ook cognitief. Wij werken aan alle aspecten van de ontwikkeling van het kind. We leren kinderen samen te werken, te geloven in zichzelf en in hun talenten, hun gevoelens te uiten en respect voor elkaar te hebben. We leren kinderen regels en afspraken te gebruiken om een prettige leefomgeving en sfeer te creëren en geven zelf het goede voorbeeld. Ieder kind wil graag leren.
‘t Reigerbos is onderdeel van Scholengroep Holland. Wij zijn een behoorlijk grote groeischool van ruim 500 leerlingen met een ontzettend leuk gemengd team. Wij werken en leren vanuit de volgende kernwaarden:
 • Gezelligheid en enthousiasme
 • Betrokkenheid en eigenaarschap
 • Veiligheid en respect
 • Samenwerken en verbinden
 • Duidelijkheid en structuur

Vacature

Functietitel
leerkracht instroomgroep 
Plaatsingsdatum
9-10-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.4 - 1.0
Omschrijving
Scholengroep Holland biedt openbaar onderwijs op 13 locaties in de gemeenten Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Zuidplas. Ieder kind, van 0 tot 13 jaar, is van harte welkom!
We bieden onderwijs van goede kwaliteit. Voor ons betekent dit dat we uitgaan van het niveau en de behoefte van het individuele kind. Zo wordt recht gedaan aan de mogelijkheden die het in zich heeft en ontstaat er een omgeving waarin alle kinderen kunnen groeien en bloeien. Naast de kinderen wordt er ook geïnvesteerd in iedere medewerker om te groeien in professionaliteit. Ons motto is ontwikkelen in vertrouwen, vertrouwen in ontwikkelen.
 
Onze school:
‘t Reigerbos is onderdeel van Scholengroep Holland. Wij zijn een behoorlijk grote groeischool van ruim 500 leerlingen met een ontzettend leuk gemengd team. Wij werken en leren vanuit de volgende kernwaarden:

Wat zoeken wij? 
Wij zoeken vanaf 1 januari naar leerkrachten voor de instroomgroep.
 
 • Ben jij een gedreven groepsleerkracht die stevig in de schoenen staat en organisatorisch en didactisch sterk is? 
 • Weet jij een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren? 
 • Ben jij communicatief sterk, flexibel, ruimdenkend en collegiaal?
 • Heb je zin om mee te denken over onderwijsvernieuwingen en hoe die vorm te geven? 
 • Ben je in het bezit van een afgeronde Pabo-opleiding?
 • Het hebben van een masteropleiding is een pré
 
Wat bieden wij? 
Een leuke baan, behulpzame collega’s, enthousiaste leerlingen en betrokken ouders. Je krijgt veel vrijheden, waarbij wij uitgaan van jouw professionaliteit. Waar nodig kun je altijd terugvallen op je collega’s. Daarnaast geven we jou graag de ruimte om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om het onderwijs te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. Je wordt vanzelfsprekend onderdeel van het Scholengroep Holland team. En we bieden nog veel meer…!
Medewerkers van Scholengroep Holland worden beschouwd als interne kandidaten. En interne kandidaten hebben voorrang bij het solliciteren op vacatures.
 
Arbeidsvoorwaarden:
De geboden werktijdfactor is totaal 1 FTE conform CAO PO.
Er is nog ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de precieze omvang van de aanstelling en de werkzaamheden. Hierbij gaan we uiteraard ook in gesprek over de bijbehorende verantwoordelijkheden.
 
 Informatie? 
Voor informatie kun je altijd bellen met Kim Molenaar – de Vroedt op nummer 0180-638333
 
Interesse?  
Motivatiebrief met CV graag voor 16 november mailen naar: k.molenaar@reigerbos.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.