Vacature Docent Nederlands 2e graads in Gouda

Onderwijs

Over CSG De Goudse Waarden

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Smit
Plaats
Gouda
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
“De Goudse Waarden” is een christelijke scholengemeenschap voor Praktijkonderwijs, VMBO, HAVO, Atheneum en Gymnasium. De scholengemeenschap is gevestigd in Gouda en bestaat uit drie 'scholen': De Goudse Waarden Praktijkschool, Het Lyceum-HAVO en De Gouwe (VMBO). De scholen begeleiden jonge mensen om volwaardig deel uit te maken van de samenlevering en richten zich op zowel kwalificatie, socialisatie als persoonlijke vorming. Ons motto: Beleef de tijd van je leven op De Goudse Waarden!
De school telt ca. 1850 leerlingen en biedt haar onderwijs aan op twee locaties in Gouda. De medewerkers werken er met plezier. De leerlingen geven de school goede scores. De leeropbrengsten van de scholen zijn op orde.
Word jij onze nieuwe collega?
 
Bijzonderheden
Van sollicitanten verwachten we dat zij vanuit een persoonlijke overtuiging een bijdrage willen leveren aan het Christelijk karakter van de scholengemeenschap.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
8-10-2019
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
10-14 lesuren
Aantal uren
10-14 lesuren
Omschrijving
Per direct zoeken wij voor De Gouwe een docent Nederlands, 10-14 lesuren, voor mavo/gemengde leerweg en de kader- en basisberoepsgerichte leerwegen, 2e graads bevoegdheid. Dit betreft een vervanging wegens ziekte.

Eisen

Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.