Vacature Docent Nederlands (MMS66) in Rotterdam

Onderwijs

Over Melanchthon Mavo Schiebroek

Contactpersoon
Dhr. Tom Scholten
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo
Beschrijving
Melanchthon is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vestigingen in Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Het onderwijs is een boeiende wereld die meer dan ooit in beweging is. Dat geldt zeker ook voor Melanchthon, met vestigingen in de grootstedelijke omgeving en in groeigebieden. De sfeer op onze school is te karakteriseren als dynamisch, warm, mensgericht. Ieder team heeft zijn eigen karakteristiek, maar de betrokkenheid is op alle vestigingen en in alle teams groot. Hieronder willen we in enkele woorden duidelijk maken wat werken bij Melanchthon zo plezierig maakt.

Introductieprogramma:
Een nieuwe medewerker op Melanchthon start met een introductieprogramma.

Coaching:
Melanchthon leidt jonge docenten op via het duale traject samenscholing.nu. Daarin speelt coaching van startende docenten door een ervaren docent/coach een belangrijke rol. Ook (nieuwe) leraren die niet via samenscholing.nu bij ons binnenkomen kunnen gebruikmaken van deze coaching.

Diversiteit:
Net als onze leerlingpopulatie is ook ons medewerkersbestand divers en multicultureel. We kunnen van elkaar leren en elkaar versterken. Ook in leeftijdsopbouw is ons team gevarieerd. Jong en oud zijn welkom!

Ontwikkeling en mobiliteit:
Ons scholings- en ontwikkelingsbeleid biedt volop mogelijkheden; persoonlijke ontwikkeling wordt binnen Melanchthon zeer gestimuleerd.

Bindend en boeiend:
We willen dat ons onderwijs bindend en boeiend is. Dat mes snijdt voor medewerkers aan twee kanten: de uitdaging om de leerlingen te blijven boeien en de kans om zelf ook steeds geboeid te blijven.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (MMS66) 
Plaatsingsdatum
7-10-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.3
Omschrijving
Melanchthon Mavo Schiebroek is op zoek naar een geschikte en tweede graads bevoegde docent Nederlands. Het betreft een vacature van 0,3fte. De startdatum voor deze vacature is per direct voor een ziektevervanging. De nieuwe docent zal les geven in de onderbouw. 

Bij Melanchthon gaat onderwijs over meer dan cijfers en prestaties, het gaat ook over vaardigheden en vertrouwen in jezelf. Bij Melanchthon Mavo Schiebroek leer je voor het leven. Het onderwijs is kleinschalig en strak georganiseerd. Er is aandacht voor structuur, regels en ruimte. Speerpunten zijn gedegenheid, uitdading en empathie. Leren, laten zien wat je kunt, opgroeien naar zelfstandigheid. Dat gaat het beste in een omgeving waar duidelijke afspraken zijn en eisen aan je worden gesteld. Waar elkaar kennen voorop staat en waar je zeker weet dat je op elkaar kunt rekenen.
Melanchthon Mavo Schiebroek (mavo en pre-havo) is gevestigd in een modern, overzichtelijk schoolgebouw. Hier bieden we met 32 medewerkers onderwijs aan ca. 330 leerlingen. ‘Gedegen, uitdagend, empathisch’ is de slogan van de vestiging. Terwijl de wereld om je heen voortdurend in beweging is, ontwikkel je je hier vanuit een stabiele basis grip op jouw toekomst. Je mag hier zijn wie je bent.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
  • VO bevoegdheid (2e graads)
  • Beschikbaar per direct
  • 0,3  fte
  • Docent B functie
  • Inschaling conform cao VO
Bij het solliciteren is het belangrijk om het juiste vacaturenummer te vermelden. Het vacaturenummer van deze functie is: MMS66.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB conform CAO VO
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.