Vacature Docent economie in Rotterdam

Onderwijs

Over Montessori Lyceum Rotterdam

Contactpersoon
Mevr. Erica Blaak
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Montessori
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Montessori Lyceum Rotterdam is een neutraal bijzondere school voor havo en vwo. Voor leerlingen een veilige, open en gezellige school, voor medewerkers een werkplek waar betrokkenheid en onderwijskundig vakmanschap de toon zetten. De school kenmerkt zich door te blijven streven naar een hoge kwaliteit. En dat lukt, getuige de inspectierapporten en de kwaliteitskaarten. Tot ziens op het RML!

Vacature

Functietitel
Docent economie 
Plaatsingsdatum
7-10-2019
Met ingang van
1 november 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.5
Aantal uren
ca. 14
Omschrijving
Het Montessori Lyceum Rotterdam is een neutraal bijzondere school voor voortgezet onderwijs en heeft drie afdelingen: havo, vwo en gymnasium. Wij zijn een dynamische school waar collegiale samenwerking even vanzelfsprekend is als ruimte voor individuele ontplooiing. De docent speelt een cruciale rol in het onderwijsproces, waarbij de leerling centraal staat. Wij bevorderen de ontwikkeling van talent: het Montessori Lyceum is een Universumschool met een duidelijk beta-profiel, neemt deel aan het Pre-University College (Universiteit Leiden) en biedt daarnaast veel aandacht aan sport en cultuur. Drama, tekenen en muziek zijn eindexamenvakken. De school telt ca. 960 leerlingen, 75 docenten en 19 onderwijsondersteunende personeelsleden. Het Montessori lyceum Rotterdam onderhoudt nauwe contacten met het Iclon in Leiden en de Hogeschool Rotterdam en biedt opleidingsplaatsen aan docenten-in-opleiding. Heeft u interesse in deze vacature? Solliciteer direct via MeesterBaan. U kunt uw sollicitatie, gelieve met curriculum vitae,  richten aan mevrouw W.E. Blaak bij wie u ook nadere informatie kunt inwinnen.

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een 1ste graads bevoegde docent die lessen economie kan verzorgen in de bovenbouw jaarlagen van het Havo en VWO. Ervaring in het Montessori onderwijs is een prĂ©, evenals kennis van het nieuwe eindexamen programma. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
i.o.
Arbeidsvoorwaarden
volgens CAO VO
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.