Vacature Medewerker Personeels- en Salarisadministratie (PSA) in Amersfoort

Onderwijs

Over Meridiaan College

Naam school
Contactpersoon
Dhr. J. Steenaart
Plaats
Amersfoort
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het begint bij vertrouwen
Het Nieuwe Eemland, ’t Hooghe Landt College, Mavo Muurhuizen en het Element (locatie Hooglandseweg-Noord) vormen samen het Meridiaan College. Vier scholen voor voortgezet onderwijs, ieder met een eigen onderwijsaanbod en een onderscheidend profiel, staan gezamenlijk voor een veilig leerklimaat en uitdagend onderwijs. Geworteld in onze geschiedenis als katholieke scholengemeenschap denken en werken we vanuit hedendaagse waarden.

Iedereen heeft talent en iedereen wil en kan leren. Dat geldt voor onze leerlingen en ook voor onze medewerkers. Ons onderwijs is goed en we willen het elke dag weer een beetje beter maken.
Natuurlijk gaan we voor goede leerresultaten en mooie diploma’s voor al onze leerlingen. Maar er is meer. Ons doel is dat onze leerlingen met zelfkennis en zelfvertrouwen van school gaan. We bieden onze leerlingen meer en meer maatwerk. Leerlingen voelen zich bij ons gezien als mens, ze kunnen zich bij ons ontplooien en tonen verantwoordelijkheid voor hun medemens en voor onze democratische samenleving.
Vanuit deze waarden werken we op onze scholen aan vier speerpunten: motiveren, samenwerken, betrekken en het verschil maken.

Uitgebreide informatie staat op onze algemene website. Je kunt dan ook doorklikken naar de sites van de vestigingen.

 

Vacature

Functietitel
Medewerker Personeels- en Salarisadministratie (PSA) 
Plaatsingsdatum
4-10-2019
Met ingang van
01-12-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7-0,8
Omschrijving
Wil jij een bijdrage leveren aan het werkgeluk van onze medewerkers? Snap jij als geen ander dat het tijdig ontvangen van je arbeidscontract, indienstset of felicitatie voor een jubileum bijdraagt aan het werkgeluk van een medewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je kijkt kritisch naar de salarismutaties die na jouw akkoord doorgezet worden naar de salarisadministratie. Je zorgt er samen met de senior medewerker P&O voor dat de salarissen van de medewerkers correct zijn. Je stelt brieven bij jubilea van medewerkers of andere personele aangelegenheden op. Jij snapt dat de inhoud van de brief het verschil kan maken. De dynamiek van het onderwijs maakt dat er maandelijks arbeidscontracten of aanhangsels moeten worden opgesteld. Je zorgt dat de medewerkers tijdig hun arbeidscontracten ontvangen. Je snapt namelijk dat (nieuwe) medewerkers behoefte hebben aan zekerheid over hun aanstelling. Je plant een bijeenkomst met een pensioenadviseur van ons pensioenfonds zodat medewerkers met hun vragen terecht kunnen. Je pakt projecten op waarvan jij denkt dat die onze dienstverlening ten goede komen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wat verwachten wij van jou?
Je bent momenteel werkzaam in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring met Youforce of een ander salaris- en personeelsinformatiesysteem. Je genereert makkelijk rapportages en je bewerkt ze met behulp van bijvoorbeeld Excel. Je bent nauwkeurig en geordend want je snapt het belang hiervan in jouw werkzaamheden. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met gedigitaliseerde processen zoals bijvoorbeeld versturen van de indienstset en/of het verstrekken van de arbeidscontracten. Dan kun je die kennis mooi bij ons gaan inzetten en met ons delen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 6 CAO-VO
Arbeidsvoorwaarden
Waar ga je werken?
Je gaat werken binnen het Centraal Bureau van onze scholengemeenschap. De Centraal Administratie maakt onderdeel uit van het Centraal Bureau en verzorgt de financiële administratie, de personeels- en salarisadministratie en geeft beleidsondersteuning op financiën, hrm en kwaliteitszorg . Wij ontzorgen de vestigingen door de secundaire processen efficiënt en effectief te organiseren zodat zij zich kunnen focussen op het primaire proces namelijk onderwijs verzorgen.
De Centrale Administratie bestaat uit zeven mensen. Samen met de senior medewerker P&O vorm jij een dynamisch en op elkaar in gespeeld duo om de vestigingen zo goed mogelijk te bedienen. Wij hebben aandacht voor elkaar omdat wij de overtuiging hebben dat dit nodig is voor een optimaal samenwerkend team. Dit doen we bijvoorbeeld door een wekelijkse kick-off om stil te staan bij vragen als wat houdt je bezig en waar word je blij van de komende week. We leggen de focus op de klantwaarde. We kijken continu of onze processen bijdragen aan de klanttevredenheid.

Wat bieden wij?
Je komt op een school werken. Wat wil je nog meer? Op jouw manier kun je een (indirecte) bijdrage leveren aan de toekomst van onze leerlingen. Je mag 28-32 uur je bijdrage komen leveren.
Je hebt vakantieverlof tijdens een groot gedeelte van de schoolvakanties. Helaas heb je alleen tijdens de zomervakantie maar vijf weken in plaats van zes weken vakantie;-). Je krijgt er ook nog voor betaald namelijk € 2.710,= bij een fulltime aanstelling in schaal 6.
We kijken naar je talent. We proberen dat zo goed mogelijk tot bloei te laten komen. Er is voldoende ruimte voor inbreng en voorstellen tot verbetering. We willen elke dag samen een stukje beter worden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
We maken graag kennis met jou!
Kom jij samen met ons de boel een beetje ontzorgen?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jelmer Steenaart, hoofd Centrale Administratie via telefoonnummer 033 46 13 253 of per mail j.steenaart@meridiaan-college.nl.
Jouw motivatiebrief en cv kun je uiterlijk 13 oktober 2019 mailen naar j.steenaart@meridiaan-college.nl of op onze site uploaden.
De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdagochtend 16 oktober 2019.

Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure (kosten worden vergoed).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.