Vacature WD114 docent Maatschappijkunde natuurlijk leren in Valkenswaard

Onderwijs

Over Scholengemeenschap Were Di

Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Valkenswaard
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
SG Were Di is een school voor voortgezet onderwijs in Valkenswaard. De school herbergt, zoals u elders op de site uitgebreid kunt bekijken, alle schoolsoorten van VMBO tot en met Gymnasium. SG Were Di heeft meer dan 2300 leerlingen, verdeeld over een groot aantal klassen en lesgroepen, waaronder 21 brugklassen. Er zijn ca. 250 leerkrachten werkzaam op SG Were Di.
Bijzonderheden
SG Were Di maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
WD114 docent Maatschappijkunde natuurlijk leren 
Plaatsingsdatum
3-10-2019
Met ingang van
03-10-2019
FTE
1
Omschrijving
Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, Brugklas/WD3, vmbo 2-3-4 en sport. Were Di streeft ernaar, door het aanbieden van goed onderwijs en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, om haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep.
Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiƫren in uw browserbalk: https://www.youtube.com/watch?v=Sjw87DnAsWQ

Scholengemeenschap Were Di maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Met ingang van 6 januari 2020 is Were Di Drie op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Docent natuurlijk leren Were Di Drie met 2e graad onderwijsbevoegdheid Maatschappijkunde
(1 FTE)

Het betreft een tijdelijke vacature van 06-01-2020 t/m 31-07-2020 met uitzicht op een vaste aanstelling. Het is in overleg mogelijk om eerder dan 06-01-2020 te starten.
Dit zijn wij:

Were Di Drie is een onderdeel van SG Were Di, VMBO alle niveaus, en geeft onderwijs volgens de uitgangspunten van het Natuurlijk Leren. Leerlingen werken veelvuldig samen aan projecten, worden getraind in het plannen en organiseren van eigen werk en het nemen van verantwoordelijkheid. In workshops (gepland en op aanvraag) wordt kennis verworven. Samen met de mentor worden vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten ontwikkeld en uitgebouwd.
Wij zijn een enthousiast team met een passie voor onderwijs, dat durft te innoveren en meegaat met de laatste maatschappelijke ontwikkelingen en deze waar mogelijk direct toepast in onze dagelijkse praktijk. We bieden volop ruimte om jouw vak op eigen wijze vorm te geven en stimuleren out-of-the-box denken. Zelf onderwijs maken vinden we leuk en doen we samen.
We betrekken zoveel mogelijk de buitenwereld bij de leerling en zoeken voortdurend wegen om ons onderwijs betekenisvol en echt te maken voor leerlingen. Dit betekent dat we o.a. werken met Native speakers en externe opdrachtgevers en dat we een duidelijk eindproduct of doel voor onze projecten formuleren.

Dit zoeken wij:
Wij zijn op zoek naar een docent met een 2e graads bevoegdheid Maatschappijkunde. Kennis overbrengen is belangrijk, je bent een pedagoog en je voelt leerlingen goed aan. Je kan buiten de kaders van je eigen vak kijken en werken.
Je bent in staat om op verschillende manieren kennis over te brengen, externe opdrachtgevers effectief te gebruiken en jouw vak adequaat te integreren in de onderwijsvisie van Were Di Drie. We zijn nieuwsgierig wat je als extra bagage meeneemt wat ons team in zijn geheel versterkt.

Zie voor meer informatie over Were Di Drie: http://weredi.nl/onderwijs/natuurlijk-leren-were-di-drie

Inlichtingen:
Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 30-11-2019 richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer E. de Gier, rector. Deze sollicitatiebrief met CV stuurt u naar solliciteren@sgweredi.nl of u kunt solliciteren via uw account. Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, tel.: 040-2074700.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.