Vacature Intern begeleider in Nieuwerkerk a/d IJssel

Onderwijs

Over Wingerd

Naam school
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Plaats
Nieuwerkerk a/d IJssel
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Rotterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 145 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de stichting ressorteren 66 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20.000 kinderen en 1900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een stichting die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De RVKO voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.
Bijzonderheden
De RVKO is een professionele organisatie die 66  scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten.
 
Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag.
 
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
 
We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.
 
We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
 

Vacature

Functietitel
Intern begeleider 
Plaatsingsdatum
3-10-2019
Met ingang van
Per half/eind januari 2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.6375
Omschrijving
Voor een vervanging zijn wij per half/eind januari op zoek naar een intern begeleider voor 3 dagen (maandag, dinsdag en donderdag). Het betreft een langdurige vervanging, locatie Kroonkruid.

Over de Wingerd:
De Wingerd, een school waar het fijn is om te leren, te spelen en te vieren.


Wij maken gebruik van ieders expertise om het kind met zijn ouders en verzorgers te begeleiden en te ondersteunen.
Ieder kind krijgt de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen.

Onze katholieke identiteit biedt ons de ruimte om te mogen zijn wie je bent. We hebben respect en zorg voor elkaar.

Samen bewandelen we de weg naar de einddoelen. Naast de geboden zorg voor ieder kind heeft het team van De Wingerd o.a. speciale begeleiding voor begaafden, aandacht voor creatieve vakken, de Kanjertraining voor de sociaal- emotionele ontwikkeling, Engels vanaf groep 1, een leerlingenraad en ICT voor ieder kind.

Lesgeven is de kern van ons werk. Voor iedere leeftijd hebben wij zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, kritische zin, reflecterend vermogen en coöperarief leren hoog in het vaandel staan. 

Voor meer informatie over de school, klik op: https://www.dewingerd.nl/

 

Eisen

Functie-eisen
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
·          in het bezit is van een pabo diploma aangevuld met Master SEN of IB opleiding;
·          de missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
·          op eigentijdse wijze invulling geeft aan de katholieke identiteit en visie van de school onderschrijft en uitdraagt;
·          in nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
·          een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          salariëring conform de CAO-PO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met 
Hanneke Henkens, directeur (hanneke.ruigrok@rvko.nl) of Carla Kor-Matze, adjunct-directeur (carla.matze@rvko.nl) of bel 0180-316271
 
Je sollicitatiebrief met cv kun je per e-mail sturen o.v.v. sollicitatie 'intern begeleider' aan de directie op bovenstaand e-mailadres.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.