Vacature Docent Duits 010120 in Tilburg

Onderwijs

Over Theresialyceum

Naam school
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Tilburg
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Theresialyceum is een scholengemeenschap voor HAVO en VWO gevestigd in Tilburg.
De school is een stabiele, degelijke en dynamische school met een open karakter, waar sterk leerlinggericht gewerkt wordt en die bekend staat om haar goede eindexamenresultaten en de goede sfeer.
De school heeft ruim 1400 leerlingen en 135 medewerkers. De school zet stevig in op de ontwikkeling van talenten van leerlingen en personeel en is zowel Begaafdheidsprofielschool als Cultuurprofielschool. Daarnaast kent de school versterkt talenonderwijs en een versterkt Bèta-programma. Gedegen vakkennis is de rode draad in ons onderwijsconcept en respectvol met elkaar omgaan is de basis voor een goed, plezierig en veilig werkklimaat. Het Theresialyceum is ook academische opleidingsschool. In dit kader bieden wij startende docenten een uitgebreid begeleidingstraject, stimuleren we collega’s onderzoek te doen in de school en bieden we jaarlijks een stageplaats aan vele studenten.
Bijzonderheden
Het Theresialyceum maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Duits 010120 
Plaatsingsdatum
3-10-2019
Met ingang van
03-10-2019
FTE
0,5
Omschrijving
Het Theresialyceum is een scholengemeenschap voor HAVO en VWO gevestigd in Tilburg.
De school is een stabiele, degelijke en dynamische school met een open karakter, waar sterk leerlinggericht gewerkt wordt. De school heeft 1400 leerlingen en 145 medewerkers.
De school zet stevig in op de ontwikkeling van talenten van leerlingen en personeel en is zowel Begaafdheidsprofielschool als Cultuurprofielschool.
Het Theresialyceum is ook academische opleidingsschool. In dit kader bieden wij startende docenten een uitgebreid begeleidingstraject, stimuleren we collega’s onderzoek te doen in de school en bieden we jaarlijks een stageplaats aan vele studenten.

Per 6 januari 2020 ontstaat er op onze school een vacature voor een docent Duits
DOCENT LB DUITS 0,5 fte (2e graad)

Het betreft het eerste jaar een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Naast de lestaak word je belast met taken die passen bij je talenten, wensen en ambities. Je zult vooral gaan lesgeven in de onderbouw van onze havo/vwo school.

Profiel
Wij zoeken een 2e graads bevoegde, enthousiaste, initiatiefrijke en creatieve collega voor onze sectie Duits, een sectie waarin de collega’s hard bezig zijn met (ontwikkeling van) vernieuwende onderwijsactiviteiten om zo de leerling nog meer op maat te kunnen bedienen. Onze ideale kandidaat is pedagogisch en (vak)didactisch competent en levert voor de onderbouw een stevige bijdrage aan de onderwijsontwikkeling. Daarnaast beschik je over gedegen vakkennis, heb je belangstelling voor innovatie in en onderzoek van het onderwijs, voor vakoverstijgend werken en kun je goed uit de voeten met ICT. Ten slotte ben je een teamplayer, heb je een open mind en beschik je over reflecterend vermogen.

Meer informatie over de school kun je vinden op www.theresialyceum.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Olga Fokker, hoofd P&O; tel. 013-4673738 of via email: o.fokker@theresialyceum.nl

Sollicitaties
Heb je belangstelling voor deze baan dan zien we je sollicitatiebrief, vergezeld van motivatie en CV graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk 20 oktober 2019 tegemoet uitsluitend via www.omo.nl

Wat bieden wij?
Op de functie is de CAO OMO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van laatstgenoten salaris.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.