Vacature Conrector in Voorburg

Onderwijs

Over Dalton Voorburg

Naam school
Contactpersoon
Dhr. P.J. Hendriks
Plaats
Voorburg
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Dalton
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Dalton Voorburg is een scholengemeenschap voor VMBO-t, HAVO, Atheneum en Gymnasium. Het onderwijs is ingericht volgens de dalton-principes: vrijheid en verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerking. Dit houdt in dat wij een actieve leerhouding van onze leerlingen vragen en een groot beroep doen op de zelfstandigheid, de eigen verantwoordelijkheid en het vermogen om samen te werken. De school heeft ongeveer 1200 leerlingen.
Bijzonderheden
-

Vacature

Functietitel
Conrector 
Plaatsingsdatum
3-10-2019
Met ingang van
01-02-2020
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,000
Omschrijving
De scholengroep Spinoza zoekt per 1 februari 2020 voor de onder haar bestuur ressorterende scholengemeenschap Dalton Voorburg een

Conrector, die een duidelijke visie heeft en leiding wil geven vanuit de Daltonkernwaarden.

De directie van Dalton Voorburg bestaat uit een rector en twee conrectoren/directieleden, waarvan er één gaat vertrekken wegens vervroegd pensioen. De conrector is (mede) verantwoordelijk voor het ontwikkelen en vaststellen van het centrale beleid, en is (mede) verantwoordelijk voor een aantal portefeuilles, zoals o.a. personeel, onderwijsbeleid en ICT. De conrector is tevens eindverantwoordelijk en direct leidinggevende van de leerjaarcoördinatoren van een aantal afdelingen.

Op www.scholengroepspinoza.nl/vacatures vind je de uitgebreide profielschets, taak- en functiebeschrijving.

Heb je interesse in deze baan, stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV uiterlijk 28 oktober per mail naar de rector, Paul Hendriks: hdk@daltonvoorburg.nl. Bij hem kun je ook nadere informatie inwinnen over de vacature.

Kijk voor informatie over onze school op www.daltonvoorburg.nl. Sollicitanten zullen worden uitgenodigd voor gesprekken op 6 november. Een ontwikkel-assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
13
Arbeidsvoorwaarden
Op deze functie is de CAO VO van toepassing.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.