Vacature Docent Nederlands 2e graads in Heemskerk

Onderwijs

Over Kennemer College Beroepsgericht

Contactpersoon
Mevr. Vrolijk
Plaats
Heemskerk
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
Het Kennemer College Beroepsgericht, de school waar je wilt zijn!
 
Onze school is onderdeel van de zogenaamde “vierhoek”; Kennemer College Beroepsgericht, Kennemer College Mavo, Kennemer Praktijkschool en de Sportbox.
 
De leerling verdwijnt bij ons niet in de massa, maar heeft een overzichtelijke school waarin hij of zij zich gezien, gewaardeerd en veilig kan voelen. We hebben aandacht voor alle leerlingen en geven extra begeleiding aan leerlingen die dat nodig hebben. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kunnen leerlingen doorstromen naar verschillende opleidingen van de mavo.

Door de intensieve samenwerking tussen de opleidingen is veranderen van opleiding heel goed mogelijk en kunnen wij ervoor zorgen dat iedere leerling het soort onderwijs krijgt dat bij hem of haar past. Ook de doorstroom naar vervolgonderwijs willen wij zo soepel mogelijk laten verlopen.
Onze school staat open voor alle leerlingen en wil daarmee een afspiegeling zijn van de samenleving.
 
Alle leerlingen werken in de bovenbouw (klas 3 en 4) in een van de 7 profielen:
1. Horeca, Bakkerij en Recreatie
2. Zorg en Welzijn
3. Economie en Ondernemen
4. Dienstverlening en Producten
5. Bouwen, Wonen en Interieur
6. Produceren, Installeren en Energie
7. Mobiliteit en Transport

Het Kennemer College is een aantrekkelijke werkgever die medewerkers op persoonlijk niveau coacht en goede arbeidsvoorwaarden biedt. Ook voor de medewerkers wil de school kansen bieden om zich verder te ontwikkelen. Van hen wordt verwacht dat zij zich met passie en betrokkenheid inzetten om waar te maken waar de school voor staat.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
30-9-2019
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Aantal uren
20
Omschrijving
Het Kennemer College Beroepsgericht in Heemskerk is een dynamische school, waarin onze docenten het verschil maken. Werken aan onderwijskwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een school in opbouw. De missie en de visie worden opnieuw doordacht. In lijn daarmee wordt hard gewerkt aan een nieuw, onderscheidend profiel nadat het vorige onderwijsconcept (Kunskapsskolan) is verlaten. Meer informatie over de school vind je op https://beroepsgericht.kennemercollege.nl

Klassen: leerjaar 1 t/m 3 vmbo basis/kader

Solliciteren op een deel van de functie-uren is ook mogelijk
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands 2e graads, of studerend hiervoor, voor 1,0 fte (of een deel daarvan). Je bent inzetbaar in onder- en bovenbouw. Je maakt zowel deel uit van een vaksectie als van een afdelingsteam. 

Functie eisen Je hebt een passie voor het onderwijs, een grote betrokkenheid bij de leeftijdsgroep en bent in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid of studerend hiervoor. Daarbij heb je affiniteit met ICT en digitaal lesmateriaal. We gaan ervan uit dat je graag samenwerkt en wilt werken aan je eigen ontwikkeling in samenspraak met je teamleider, vaksectie en coach.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Conform CAO VO
Arbeidsvoorwaarden
We bieden een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform de CAO-VO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na de sluitingsdatum zal er met kandidaten die in het profiel passen een gesprek gevoerd worden. Hier zullen in ieder geval de teamleider en een teamlid bij aanwezig zijn.

Telefonische inlichtingen kun je inwinnen bij teamleider Irene Mols, telefoon: 0251-241944 of per mail i.mols@kennemercollege.nl. Je sollicitatiebrief met CV kun je vóór 16 oktober a.s. onder vermelding van de vacaturenaam mailen naar i.mols@kennemercollege.nl of je kunt reageren via meesterbaan.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.