Vacature Leerkracht groep 1/2 in Nieuw Vennep

Onderwijs

Over Bommelstein

Naam school
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Plaats
Nieuw Vennep
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 1/2 
Plaatsingsdatum
30-9-2019
Met ingang van
in overleg
Referentienummer
26PV gr.1/2
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2750
Omschrijving

Waar ga je werken?
Onze missie is sociale en zelfstandige wereldburgers Basisschool Bommelstein is een fijne school in Getsewoud. Onze missie is sociale en zelfstandige wereldburgers Bommelstein bereidt leerlingen voor op een maatschappij die voortdurend in beweging is. Wij creƫren ruimte voor kinderen waarin zij zich ontwikkelen tot zelfverantwoordelijke personen die positief bijdragen aan de wereld om hen heen. Wij hebben ons onderwijs gebouwd op drie pijlers: denkkracht, eigenaarschap en samenwerken. We hebben een plusklas en de DWS heeft zijn onderkomen in onze school. Met de methode Leefstijl zorgen we voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen. Dit draagt bij aan onze prettige sfeer en ervaren de leerlingen een veilige omgeving. We werken voor rekenen en taal met Snappet in de groepen 5-8.

Wat zoeken we?
We zoeken een enthousiaste en betrokken teamspeler die graag in een prettig team werkt dat gericht is op voortdurende ontwikkeling. Er zijn twee kleutergroepen die goed samenwerken. 


 

Eisen

Functie-eisen
- ervaring in een combinatiegroep
- ICT vaardig
- kennis van de nieuwste vakdidactiek
- teamplayer
- actieve en leergierige instelling
- creatief
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden in overleg en afhankelijk van ervaring en opleiding. Bij gebleken geschiktheid is een vaste aanstelling bespreekbaar.

Bij kleine vacatures is een aanvulling van je uren, een koppeling van twee vacatures of een deel meedraaien in onze invalpool altijd mogelijk - vraag er naar bij onze afdeling P&O!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij de directeur Anne Niehe, directeur Bommelstein te Nieuw Vennep. Solliciteren ook graag rechtstreekts bij de directeur.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.