Vacature Lesgevend medewerker Nederlands 2e graads in Bilthoven

Onderwijs

Over Stichting Werkplaats Kindergemeenschap

Contactpersoon
Mevr. Yvonne Vermeulen
Plaats
Bilthoven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. Sinds september 2006 bewonen we een nieuw schoolgebouw waarin we werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat.

Vacature

Functietitel
Lesgevend medewerker Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
25-9-2019
Met ingang van
18 november 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2 - 0,3 fte
Aantal uren
ca. 6
Omschrijving

De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor basisonderwijs en voor mavo, havo, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. We werken in een prachtig modern schoolgebouw dat volledig is toegerust voor onze manier van werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen

Als lesgevend medewerker maak je deel uit van een team dat het onderwijs verzorgt voor een aantal werkers dat verdeeld is over 6 klassen en 2  leerjaren. Kenmerkend voor het werkplaatsleren is samen leren en creëren. Het onderwijs wordt in samenhang aangeboden waarbij iedereen van iedereen leert. De werkers en medewerkers vinden hun thuisbasis in het domein.  
We vragen van je dat je wilt bijdragen aan vernieuwend onderwijs en dat je een teamspeler bent. 
We bieden je een inspirerende en boeiende werkomgeving, een prachtig schoolgebouw in de mooie omgeving van Bilthoven, een enthousiast team van medewerkers en een domein vol enthousiaste werkers. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB-LC
Arbeidsvoorwaarden
Volgens cao voortgezet onderwijs

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Voor nadere inlichtingen kan je contact opnemen met Yvonne Vermeulen, staffunctionaris P&O, bereikbaar op telefoonnummer 030-2282841. Ook kan je op de website www.wpkeesboeke.nl uitgebreide informatie vinden over de school.

Sollicitatiebrieven met motivatie en CV ontvangen wij graag via de mail, gericht aan: Yvonne Vermeulen, staffunctionaris P&O: y.vermeulen@wpkeesboeke.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.