Vacature ADR190924 Avondconciërge 0,2 fte in Eindhoven

Onderwijs

Over Aloysius/De Roosten

Naam school
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Eindhoven
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Scholengroep Het Plein biedt alle vormen van onderwijs voor alle 12- tot 18-jarigen.
Sint-Joriscollege school voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en het project Kunst & Cultuur en de Topsport Talentschool (LOOT).
   
Aloysius De Roosten een kleine mavo school met een eigen karakter en veel aandacht voor elke leerling. De onderbouw bestaat uit een determinatieperiode, zodat ook leerlingen met een gemengd schooladvies welkom zijn. Daarnaast verzorgt de school onderwijs voor leerlingen met een lwoo-indicatie.
   
Antoon Schellenscollege
 een school voor breed vmbo voor lwoo-leerlingen. Antoon Schellenscollege heeft uitsluitend onderbouw.
   
Vakcollege Eindhoven hier volgen leerlingen vmbo-b of vmbo-k. Leren in de praktijk staat centraal. Door een samenwerking met ROC Eindhoven gaan leerlingen uiteindelijk met een MBO diploma niveau 1 of 2 van school na 6 jaar.
   
Praktijkschool Eindhoven een school voor praktijkonderwijs met uitstroom naar de arbeidsmarkt en/of het MBO.
   
Pleinschool Helder een school voor leerlingen met een autisme spectrum stoornis (ASS) en/of AD(H)D op vwo/havo niveau. De school biedt leerlingen structuur en duidelijkheid door kleine groepen te hanteren (maximaal twaalf leerlingen), een goede zorgstructuur te creëren en individualiserend onderwijs te bieden. Pleinschool Helder wil bijdragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn om uiteindelijk een studie op een hbo of universiteit te volgen.
Bijzonderheden
Aloysius/De Roosten maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
ADR190924 Avondconciërge 0,2 fte 
Plaatsingsdatum
24-9-2019
Met ingang van
24-09-2019
FTE
0,2
Omschrijving
Onze avondconciërge ontvangt onze gasten in de avonduren (en soms in het weekend overdag). Dat zijn meestal ouders en/of leerlingen op allerlei soorten gelegenheden zoals open dagen, ouderavonden, de kerstviering of diploma-uitreiking.
Je zorgt dat de koffie klaar staat en helpt eventueel met het inrichten van lokalen en het klaarzetten van apparatuur. Je vertelt gasten waar ze zijn moeten, zorgt dat ze zich welkom voelen en doet de afsluitronde.
De overeenkomst is voor 8 uur gemiddeld per week. De uren worden op jaarbasis flexibel ingeroosterd. Het kan dus zijn dat je twee weken niet werkt en dan een week 3 avonden, maar altijd op basis van een rooster dat op tijd beschikbaar is.

Ben jij gastvrij, betrouwbaar en kun je goed met (jonge) mensen omgaan? Reageer dan via OMO.nl.

Voor vragen over de vacature, kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 040 – 2920258.

Informatie over Aloysius De Roosten kunt u vinden op www.aloysiusderoosten.info.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.