Vacature leerkracht groep 3 in Den Haag

Onderwijs

Over De Gelderlandschool

Naam school
Contactpersoon
Mevr. van de Kolk
Plaats
Den Haag
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
OGO
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Wij zijn een kleine openbare basisschool in de wijk Escamp in Den Haag. Op onze school zitten leerlingen van meer dan 25 verschillende nationaliteiten. Dat maakt het tot een hele leuke samenstelling leerlingen.
Leerkrachten en ouders zijn zeer betrokken. Leekrachten lopen vaak bij elkaar binnen om hulp te vragen, dingen samen te organiseren of gewoon voor een kletspraatje. Ouders helpen met het organiseren van festiviteiten, gaan mee met uitjes en helpen in de klas als dat nodig is.

Vacature

Functietitel
leerkracht groep 3 
Plaatsingsdatum
24-9-2019
Met ingang van
per direct
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4000
Omschrijving
Enthousiaste juf of meester voor groep 3 
Wij zijn per direct op zoek naar een juf of meester voor groep 3 voor de donderdag en vrijdag. Ben jij ervan overtuigd dat leren leuker en betekenisvoller wordt door middel van spelactiviteiten? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou. Op de Gelderlandschool werken wij volgens de principes van Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO). Dit betekent dat er tussen elke vakantie gewerkt wordt aan 1 thema. Alle activiteiten hebben samenhang met het thema. De leerlingen hebben veel inspraak door middel van kringgesprekken en evaluaties. Voor rekenen gebruiken wij de methode Wizwijs, voor spelling wordt PI-spello gebruikt als hulpmiddel. Samen met de leerkracht die er op maandag, dinsdag en woensdag voor staat bedenken jullie de activiteiten voor de donderdag en vrijdag. Deze activiteiten zijn vaak een logisch gevolg op de activiteiten eerder die week. Jou duo-leerkracht is vaak ook op de donderdag en vrijdag aanwezig en kan je op weg helpen en coachen. Ben je nieuwsgierig geworden, en wil je komen kijken en een kennismakingsgesprek neem dan contact op met Miranda van de Kolk (directeur).
Videopitch

Eisen

Functie-eisen
Het is belangrijk dat je een lesbevoegdheid hebt. Ervaring in OGO is geen pré, hier kunnen wij je bij helpen. Het is wel belangrijk dat je open staat voor leren door middel van spel in de verschillende thema-hoeken in de klas.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.