Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Over De Poolster

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Conny van Coesant
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Dalton
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen die Amsterdam-Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen.
Innoord, voorheen Stichting Openbaar Onderwijs Noord, is voortgekomen uit het stadsdeel Amsterdam-Noord. Tot 2008 lag het schoolbestuur van de openbare basisscholen in Amsterdam-Noord in handen van het stadsdeel. Het jaar ervoor had de stadsdeelraad van Amsterdam-Noord besloten om het basisonderwijs te verzelfstandigen in de vorm van een bestuurscommissie. Daarom werd vanaf 1 januari 2008 de Bestuurscommissie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam-Noord eindverantwoordelijk voor het onderwijs dat in de openbare scholen wordt verzorgd. Door de oprichting van een aparte stichting op 30 december 2010 heeft het schoolbestuur een onafhankelijkere positie gekregen. Vanaf 2 juni 2017 zijn we verder gegaan onder de naam Innoord.

De stichting is onderdeel van de Federatie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam. Ook Amsterdam West Binnen de Ring (AWBR), Samen tussen Amstel en IJ (STAIJ), Stichting Sirius, Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel en Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) zijn lid van deze federatie.

Visie
Ieder kind heeft een talent en elk talent is even belangrijk. Ongeacht afkomst, cultuur, IQ, opvoeding of geloof. Het is de kunst dat talent te vinden en tot bloei te laten komen. En dat talent te versterken. Dat schept zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zelfbewustzijn. En dat positieve zelfbeeld zorgt later voor actieve wereldburgers die volwaardig meedoen in de maatschappij.

Missie
De toekomst voorbereiden op onze leerlingen. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het is vooral een statement. We willen ermee zeggen dat we met ons onderwijs invloed willen uitoefenen op de toekomt. Kinderen zijn de toekomst.
 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
20-9-2019
Met ingang van
Z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 Fte
Omschrijving
GROEPSLEERKRACHT MIDDENBOUW
(0,4 fte)
Daltonschool de Poolster
Plejadenplein 40
1033 VL Amsterdam Noord

INFORMATIE VACATURE
Met ingang van augustus 2019 zijn er vacatures op daltonschool De Poolster. Diverse werktijden zijn mogelijk.
De Poolster is een daltonschool waarin naast de dalton kernwaardes, spelend en onderzoekend leren, wetenschap en techniek en gepersonaliseerd werken samenkomen.

Eisen

Functie-eisen
OP DALTONSCHOOL DE POOLSTER
● zijn we op zoek naar een parttime en fulltime en gepassioneerde leerkracht voor de middenbouw en bovenbouw leerplein/ateliers
● werken we met leerpleinen/ateliers
● maken we gebruik van elkaars talent en expertise
● hechten we veel waarde aan samenwerken
● draag je gedeelde verantwoordelijkheid voor alle leerlingen binnen de leerplein
● is er ruimte om mee te denken over goed onderwijs
● werken we met stichting leerKRACHT

FUNCTIE-EISEN & SPECIFIEKE COMPETENTIES
De collega die we zoeken:
● heeft een bevoegdheid voor het primair onderwijs
● staat open voor veranderingen en heeft een lerende houding
● heeft een sterk ontwikkeld reflectief vermogen
● organiseert een veilige, uitdagende en stimulerend leeromgeving waarin kinderen zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen
● houdt rekening met de belangen, positie en verantwoordelijkheden van kinderen, ouders en collega’s.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
We bieden:
Een  fijne, veilige, groeiende school met een open en enthousiast team en echt leuke, zelfstandige, vrolijke kinderen en prettige ouders. Waar je je, als je zelf open en betrokken bent, meteen welkom en gezien zult voelen. Waar voortdurend wordt gewerkt aan onderwijsvernieuwing, maar waarbij zeker ook wordt gekeken naar wat er allemaal al wel goed gaat. Inschaling conform de CAO PO met de aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden (zie hieronder) van Innoord.
  • Al onze leraren in opleiding (lio) worden betaald.
  • We werken actief met zij-instromers met voortdurende begeleiding en coaching.
  • We hebben een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (IPAP).
  • Met ingang van 2018 hebben we, vooruitlopend op landelijke ontwikkelingen, extra betaald Partnerverlof ingevoerd. Zo krijgen onze medewerkers vanaf 2018 vijf dagen partnerverlof (3 dagen extra dus) en in 2019 zelfs twee weken partnerverlof (vijf dagen extra). Voor medewerkers die, vanaf juli 2020, gebruik maken van het aanvullende verlof, wordt het salaris aangevuld tot 100%.
  • We vergoeden voor alle medewerkers (leerkrachten, onderwijsondersteunend personeel en directie) extra reiskosten boven de CAO-regeling (de subsidie van de gemeente Amsterdam betreft alleen de leerkrachten).


INFORMATIE SCHOOL
Daltonschool De Poolster is een vreedzame school en staat in een fijne, gezellige buurt in Tuindorp Oostzaan in Amsterdam Noord, met een prachtige leertuin.
Op de Poolster werkt er een rekencoördinator, specialist hoogbegaafdheid, leertuincoördinator en diverse vakdocenten voor gym, muziek en culturele vorming.

INFORMATIE BESTUUR
Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen (inclusief een school voor speciaal basisonderwijs) die Amsterdam-Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen en heeft 400 medewerkers in dienst.

Innoord
Klaprozenweg 75-H
1033 NN  Amsterdam Noord
info@innoord.nl
020 – 8201410
dewerkplekvanjeleven.nl
innoord.nl
facebook
instagram
linkedin
twitter
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
AANVULLENDE INFORMATIE
Meer informatie over de vacature kan ingewonnen worden bij de directie van de basisschool, in de persoon van: Locatieleider Fatima Salmoun op f.salmoun@innoord.nl

SOLLICITEREN
Uw motivatiebrief en cv ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk graag mailen naar directie.depoolster@innoord.nl. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.