Vacature Docent Nederlands eerstegraads in Amersfoort

Onderwijs

Over 't Hooghe Landt

Naam school
Contactpersoon
Mevr. S. Geerdes
Plaats
Amersfoort
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Het Meridiaan College is een katholieke scholengemeenschap met circa 4000 leerlingen.
Het Meridiaan College bestaat uit vier scholen die binnen algemene beleidskaders een eigen onderwijskundige identiteit ontwikkelen.

’t Hooghe Landt is er één van. Zij biedt uitnodigend en eigentijds onderwijs aan in twee gebouwen. De locatie waar de afdelingen Brugklassen en Havo ondergebracht zijn is gevestigd aan de Trompetstraat en op de locatie aan de Parelhoenstraat te Amersfoort zitten de Mavo en Vwo afdeling.

Maatwerk, participeren, de actieve leerling en verantwoordelijkheid nemen en geven  staan centraal in het onderwijsproces. De school kent een uitstekende traditie op het gebied van kunst, cultuur en parascholaire activiteiten. ’t Hooghe Landt heeft een vwo met technasium- en gymnasiumstroom, een havo met technasiumstroom en een mavo XL.
In totaal heeft 't Hooghe Landt  ongeveer 1600 leerlingen en ca. 160 medewerkers.

Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerker zich kan herkennen in ons schoolprofiel. Dit profiel onderscheidt ons van andere scholen en vormt het uitgangspunt bij het vormgeven van ons personeelsbeleid.
Wij zijn een school die gericht is op het ontdekken en ontwikkelen van talenten. Eigen initiatief wordt belangrijk gevonden zolang de eigen mening en de te ondernemen activiteiten maar aansluiten bij de doelstellingen van de organisatie en/of deze versterken. 
 
De waarden die ons als school onderscheiden zijn: autonoom, betrokken, vindingrijk en lerend. 
 
We werken samen met als doel om plezier in leren te hebben en daarin succesvol te zijn met voor iedereen het best mogelijke resultaat. Dat zie je aan onze medewerkers die een passie hebben voor leren en het beste uit zichzelf en anderen willen halen. Medewerkers hebben daartoe oog voor verschillen in behoeften en leerstijlen. 
 
 
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands eerstegraads 
Plaatsingsdatum
19-9-2019
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5-0,6
Aantal uren
16
Omschrijving
Ben jij iemand die leerlingen kan meenemen in de lesstof? Houd je ervan om te spelen met de Nederlandse taal? Ben jij een enthousiaste 1e graads bevoegd docent Nederlands (of in opleiding daarvoor), dan hebben wij een baan voor je! 
 
Je gaat lesgeven aan de klassen V2 t/m V4. De lessen staan ingeroosterd op maandag, dinsdag en woensdag. Eventuele roosterwijzigingen zijn bespreekbaar.
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Jouw rol als docent 
Je bent Nederlands docent ‘nieuwe stijl’ en je geeft gedifferentieerde lessen en maakt gebruik van de ICT mogelijkheden. Je geeft les aan Vwo klassen. Je brengt leerlingen in aanraking met het nut van je vak en weet ze op enthousiaste wijze naar goede resultaten te brengen. Je geeft activerend en motiverend les waardoor leerlingen het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Door leerlingen inzicht te geven in leerstijlen en -strategieën stimuleer je hen zorg te dragen voor het eigen leerproces: je leert ze leren.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Inschaling volgens CAO-VO
Arbeidsvoorwaarden

Wat je van ons kunt verwachten 
Werken bij ’t Hooghe Landt is werken voor een organisatie die volop in beweging is. Wij bieden onze medewerkers uitdaging en kansen om zich verder te ontwikkelen. 
Wij zien goed werkgeverschap in een breder perspectief. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn. We hechten veel belang aan de verdere ontwikkeling van jouw talenten, dus zullen we je op alle fronten ondersteunen om succesvol te zijn. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Voor informatie over de school verwijzen we je graag naar onze website https://hooghelandt.nl/

Sollicitatie
Als deze functie je aanspreekt en je past binnen het beschreven profiel, dan zien wij graag jouw sollicitatiebrief en CV z.s.m. tegemoet. Klik op de sollicitatiebutton op deze pagina.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.