Vacature Leerkracht bewegingsonderwijs in Hoofddorp

Onderwijs

Over RK Basisschool Klippeholm

Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Hoofddorp
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Wij zijn een stabiele school met 16 groepen in een traditionele nieuwbouwwijk in Hoofddorp. In ons dagelijks handelen hebben we veel aandacht voor sport, denken we diepgaand na over kansen en mogelijkheden binnen het onderwijs, durven we leerlingen centraal te stellen en zichzelf te laten zijn, voelen we ons sterk verbonden met de Kanjertraining maar bovenal hebben we aandacht voor elkaar.

Vacature

Functietitel
Leerkracht bewegingsonderwijs 
Plaatsingsdatum
19-9-2019
Met ingang van
06-01-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 fte
Omschrijving
Ben jij op zoek naar een school waar je zelf veel invloed hebt op het onderwijs? Graag met anderen werkt aan de doelstellingen van de school? Ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en inzet van jouw talent? Een open en duidelijk klimaat heerst naar leerlingen, ouders en collega's? Dan is RKBS Klippeholm wellicht interessant als volgende stap in jouw 'meesterschap'!
Wij zijn een stabiele school met 16 groepen in een traditionele nieuwbouwwijk in Hoofddorp. In ons dagelijks handelen hebben we veel aandacht voor sport, denken we diepgaand na over kansen en mogelijkheden binnen het onderwijs, durven we leerlingen centraal te stellen en zichzelf te laten zijn, voelen we ons sterk verbonden met de Kanjertraining maar bovenal hebben we aandacht voor elkaar.

Spreekt bovenstaand je aan? We gaan graag het gesprek aan met (toekomstige) collega's die beschikken over een gezonde hoeveelheid LEF.

Eisen

Functie-eisen
Wij vragen:
·Je bent bevoegd leerkracht bewegingsonderwijs
·Je kunt je vinden in de identiteit van de school
 
Wij bieden:
· Een ambitieuze werkomgeving
· Volop mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
in overleg
Arbeidsvoorwaarden
· Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO PO
· Een benoeming in de vervangingspool van onze stichting behoort tot de mogelijkheden.

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je de benodigde opleiding, of wil je de opleiding gaan doen als zij-instromer dan maken we graag kennis met je. Stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar personeel@meerprimair.nl onder vermelding van vacature Klippeholm bewegingsonderwijs. Bel gerust voor meer informatie naar 023-554 23 51.        
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.