Vacature Docent Nederlands in Delft

Onderwijs

Over Christelijk Lyceum Delft

Contactpersoon
Mevr. J.Vos
Plaats
Delft
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
VISIE
Wij zijn een open christelijke school en werken vanuit vertrouwen in jongeren en dus in de toekomst. Wij bieden mavo, havo, technasium, atheneum en gymnasium aan. Ons onderwijs heeft een degelijke kant: klassikale lessen met vakleerkrachten en veel aandacht voor kennis en vaardigheden. Ons onderwijs heeft ook een innovatieve kant: vakoverstijgende projecten in de onderbouw, profielonderwijs in samenwerking met het bedrijfsleven in de bovenbouw en technasium voor zowel havo als vwo.

IDENTITEIT
Het CLD is een school die kansen biedt. Wij spreken elke leerling in de eerste plaats aan op zijn of haar niveau. Wij bieden ze tevens de mogelijkheid een stapje moeilijker te proberen. Daarom hebben we in de onderbouw zgn. dakpan-klassen. Dat zorgt voor uitdagingen en dat stimuleert de leerlingen. Wij plaatsen een mavo-leerling in een MH-klas: mavo met havo als kans en een havo-leerling in een HV-klas: havo met vwo als kans.

Het CLD schakelt de leerlingen in. Wij nemen onze leerlingen serieus. We luisteren naar ze in klankbordgroepen. Leerlingen worden ingeschakeld als mentoren voor eerstejaarsleerlingen en ze geven soms bijlessen. Op elke schoollocatie van het CLD zijn er culturele manifestaties waar zij muziek maken, toneelspelen, technisch bezig zijn, etc.

Het CLD is een christelijke school: We proberen onze identiteit te laten zien in de omgang met elkaar, bij dagopeningen, vieringen en de manier waarop we bepaalde leerstof aanbieden. Het vak godsdienst is verplicht. Er is altijd ruimte en respect voor andersdenkenden. 
Bijzonderheden
We zijn een christelijke school. Graag lezen we in uw brief hoe u kunt en wilt bijdragen aan de vormgeving van de levensbeschouwelijke identiteit.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
16-9-2019
Met ingang van
1-12-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,44-0.55
Aantal uren
10-14
Omschrijving
Wij zoeken met ingang van 1 december 2019 een enthousiaste docent Nederlands met een 2e graads-bevoegdheid voor ongeveer 10 - 14 lesuren per week aan voornamelijk mavo bovenbouwklassen, afhankelijk van beschikbaarheid.
  • Het betreft een structurele vacature met uitzicht op uitbreiding naar een volledige baan miv cursusjaar 2020-2021
  • Een lesuur is 0,04 fte.
  • Er is een begeleidingsprogramma voor nieuwe en beginnende docenten. 
  • Op het CLD geldt LC als norm: alle docenten worden gestimuleerd zich zodanig te ontwikkelen dat inschaling in LC na uiterlijk 5 jaar mogelijk is.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw sollicitatie t.a.v. de heer S. Belder kunt u sturen naar: personeelsadministratie@scodelft.nl 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.