Vacature Pedagogisch medewerker (19-76) in Rotterdam

Onderwijs

Over KindeRdam

Naam school
KindeRdam
Contactpersoon
HRM
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Kinderopvang
Beschrijving
KindeRdam is de wereld van kinderen. Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen hier elkaar ontmoeten, vriendschappen sluiten, hun talenten ontplooien en al spelend de wereld leren ontdekken. Wij spreken dan ook liever van kindontwikkeling dan van kinderopvang.
Met onder andere peuteropvangkinderdagopvang en buitenschoolse opvang (BSO) is KindeRdam een van de belangrijkste aanbieders in Rotterdam en omstreken. Elke locatie heeft zijn eigen specialiteit. Sommige werken volgens ideeën uit de antroposofie of volgens de principes van Reggio Emilia, bij andere locaties staat bijvoorbeeld de natuur centraal. Voor kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben, bieden wij Plusopvang. Op onze peuter(speel)groepen, groepen nul en een aantal kinderdagverblijven werken we met verschillende methodes voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Vacature

Functietitel
Pedagogisch medewerker (19-76) 
Plaatsingsdatum
12-9-2019
Met ingang van
01-11-2019
Soort vacature
Parttime
Aantal uren
25,5-35
Omschrijving
Op de kinderdagverblijven van KindeRdam bieden we kinderen alle ruimte de wereld te ontdekken. Als pedagogisch medewerker speel jij daarbij een onmisbare rol. Je leert ‘jouw’ kinderen om samen te spelen, te delen en te leven. Daarvoor moet je wel wat in je mars hebben. Ouders vertrouwen jou hun kostbaarste bezit toe. En dat vertrouwen moet jij kunnen waarmaken, elke dag opnieuw. Voel je je aangesproken? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren op een van de vacatures op onze kinderdagverblijven. Tenminste, als jij net zo lief een verhaaltje leest als een slaapliedje zingt en net zo graag zandtaartjes bakt als door de plassen stampt. Hangt je regenjas al klaar?

 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wij verwachten van jou:
  • minimaal een afgeronde mbo-opleiding PW3 of gelijkwaardig en taalniveau F3
  • een VVE-certificaat of de bereidheid dit te behalen
  • ervaring met het werken op een kinderdagverblijf
  • goede communicatieve vaardigheden en een muzikaal gevoel
  • enthousiasme, flexibiliteit, humor en relativeringsvermogen

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je:
  • een fijne werkomgeving waarin een goede samenwerking met je team centraal staat
  • professionele begeleiding, o.a. door onze pedagogen en pedagogisch coaches
  • de mogelijkheid je voortdurend te blijven ontwikkelen door middel van cursussen e.d.
  • inschaling en salariëring conform CAO Kinderopvang, minimaal € 2047 en maximaal €2793 per maand bij een werkweek van 36 uur.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren
Solliciteren doe je zo snel mogelijk via het sollicitatieformulier op onze website www.kinderdam.nl/werken-bij-kinderdam. Wil je meer weten over een van onze vacatures? Bel gerust naar de afdeling HRM, telefoonnummer: 010 44 300 33. Welkom in de wereld van KindeRdam!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.