Vacature Medewerker ICT in Woerden

Onderwijs

Over Kalsbeek College

Naam school
Kalsbeek College
Contactpersoon
Mevr. Ellie Coenen
Plaats
Woerden
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Werken op een middelbare school is leuk, uitdagend en elke dag anders. Het Kalsbeek College is een prachtige school om voor te werken. Je krijgt hier 350 enthousiaste collega’s én een persoonlijke coach die je in het eerste jaar begeleidt. Je blijft je daarna ontwikkelen via trainingen en begeleidingstrajecten.
Het Kalsbeek College is een christelijke scholengemeenschap met een duidelijke streekfunctie. Op 2 locaties geven wij onderwijs aan circa 2.750 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Medewerker ICT 
Plaatsingsdatum
11-9-2019
Met ingang van
zsm
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
Wij zoeken voor ons ICT-team een werkplekbeheerder. Een leuke, afwisselende functie waarin je veel contact hebt met leerlingen en medewerkers. Als medewerker ICT werk je samen met twee systeembeheerders en val je onder de centrale staf.
  • ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
  • fulltime functie
  • werkzaam op beide schoollocaties in Woerden
Als medewerker ICT ben je verantwoordelijk voor afhandeling van eerstelijns klachten en hulpverzoeken. Registratie vindt plaats in Topdesk. Ervaring hiermee is een pré. Ook ben je bezig met het installeren van nieuwe apparatuur en nieuwe software. Je taken zijn divers: van het uitvoeren van back-up procedures tot het helpen van een docent die een PC-probleem heeft. Je bent een kei in het oplossen van problemen. Bij een storing houd je het hoofd koel en reageer je snel. Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in jouw vakgebied. Hard- en softwareconfiguraties kennen geen geheimen voor jou. Loop je vast bij een storing of probleem, dan overleg je met in- of externe specialisten om te overleggen.
De functie is een schaal 6-functie (maximaal € 2.626,-). In eerste instantie krijg je een jaarcontract.
 
Enthousiast geworden?
Stuur dan uiterlijk 25 september een e-mail met je motivatie en CV naar sollicitatie@kalsbeek.nl. Heb je vragen over de functie? Bel dan met Ton de Roos, directeur beheer: 0348 – 417694. De sollicitatiegesprekken staan gepland voor eind september.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
6
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.