Vacature Conciërge/Klusjesman of -vrouw in Amsterdam

Onderwijs

Over DENISE VO

Naam school
DENISE VO
Contactpersoon
Mevr. A. Alkemade
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
De Nieuwe Internationale School van Esprit (DENISE) biedt algemeen toegankelijk internationaal onderwijs van hoge kwaliteit vanuit de realiteit van nu en de collectieve verantwoordelijkheid voor de toekomst van de wereld waarin wij leven.

De Nieuwe Internationale School van Esprit wil dit bereiken door het aanbieden van breed internationaal onderwijs en tevens een goede basis bieden voor het opgroeien in de Nederlandse samenleving. Naast de academische leerdoelen legt DENISE ook grote nadruk op de individuele ontwikkeling van iedere leerling door het stellen van persoonlijke leerdoelen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan ontwikkeling van kwaliteiten als bedachtzaamheid, veerkracht, aanpassingsvermogen en internationaal bewustzijn. De school is een plaats waar ouders actief deelnemen en helpen met het vormgeven van het internationale profiel van de school als gemeenschap. We zijn een jonge school in opbouw en u komt dan ook niet in een gespreid bedje terecht. We bieden u wel een professioneel en enthousiast team, waar u de ruimte krijgt om uw eigen verantwoordelijkheid te pakken binnen de expertise die u ons biedt. Wij beschikken over een schitterend gerenoveerd schoolgebouw in de Piet Mondriaanstraat in Amsterdam met alle moderne middelen die noodzakelijk zijn om goed les te kunnen geven.

Voor ons onderwijs heeft de school gekozen voor het International Primary Curriculum (IPC) en het International Middle Years Curriculum (IMYC) als voorbereiding voor MAVO, HAVO of het International Baccalaureate (IB) diploma. Op onze website en in de schoolgids vindt u achtergronden over de visie en structuur van de school.

Op onze website en in de schoolgids vindt u achtergrondinformatie over de visie en structuur van de school: https://denise.espritscholen.nl/home/

 

Vacature

Functietitel
Conciërge/Klusjesman of -vrouw 
Plaatsingsdatum
11-9-2019
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Voor ons schitterende gerenoveerde schoolgebouw in de Piet Mondriaanstraat zoeken we per direct een:

Conciërge/Klusjesman of -vrouw 
(1,0 fte, 5 dagen per week)

We zoeken een conciërge die niet hecht aan een vast(staande) structuur, maar in staat is mee te bewegen met een school in opbouw. In verband met onze leerlingpopulatie is het handig dat je Engels kunt verstaan, je werkzaamheden zijn echter in het Nederlands.

Werkzaamheden:
  1. Je bent verantwoordelijk voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van het schoolgebouw;
  2. Je voert klusjes, kleine reparaties en onderhoud uit, om bovenstaande te waarborgen;
  3. Je houdt toezicht op de veiligheid binnen het gebouw en op ons terrein;
  4. Je spreekt leerlingen aan als zij gedrag vertonen wat niet in overeenstemming is met hetgeen wij binnen de school met elkaar hebben afgesproken;
  5. Je bent daarnaast bereid werkzaamheden op te pakken die in het verlengde liggen van je dagelijkse werkzaamheden en incidenteel buiten je reguliere werkuren te werken. Bijvoorbeeld bij ouderavonden of wanneer er s ’avonds of in het weekend activiteiten plaats vinden in ons theater.

Eisen

Functie-eisen
  • Bij voorkeur enige ervaring binnen een school;
  • Je bent handig, kunt kleine reparaties uitvoeren;
  • Vaardigheid in het te woord staan van leerlingen en medewerkers;
  • Een technische opleiding en of achtergrond is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
cao-VO 4
Arbeidsvoorwaarden
●       Start met een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid;
●       Inschaling volgens CAO-VO in schaal 4 (maximumsalaris€ 2.464,-bij fulltime dienstverband);
●       Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 50 vakantiedagen bij fulltime dienstverband, 7,4% eindejaarsuitkering en mogelijkheden om fiscaal vriendelijk onder andere een fiets aan te schaffen, een  weekendje weg te gaan of een maaltijdbox aan te schaffen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over bovenstaande kunt u contact opnemen met de heer T. van Wijk via 020-480 27 00. 

Tevens verwijzen wij u naar onze website: http://denise.espritscholen.nl/home/

U kunt tot en met 25 september 2019 op deze vacature reageren. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.