Vacature Docent NT2 in Amsterdam

Onderwijs

Over DENISE VO

Naam school
DENISE VO
Contactpersoon
Mevr. A. Alkemade
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
De Nieuwe Internationale School van Esprit (DENISE) biedt algemeen toegankelijk internationaal onderwijs van hoge kwaliteit vanuit de realiteit van nu en de collectieve verantwoordelijkheid voor de toekomst van de wereld waarin wij leven.

De Nieuwe Internationale School van Esprit wil dit bereiken door het aanbieden van breed internationaal onderwijs en tevens een goede basis bieden voor het opgroeien in de Nederlandse samenleving. Naast de academische leerdoelen legt DENISE ook grote nadruk op de individuele ontwikkeling van iedere leerling door het stellen van persoonlijke leerdoelen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan ontwikkeling van kwaliteiten als bedachtzaamheid, veerkracht, aanpassingsvermogen en internationaal bewustzijn. De school is een plaats waar ouders actief deelnemen en helpen met het vormgeven van het internationale profiel van de school als gemeenschap. We zijn een jonge school in opbouw en u komt dan ook niet in een gespreid bedje terecht. We bieden u wel een professioneel en enthousiast team, waar u de ruimte krijgt om uw eigen verantwoordelijkheid te pakken binnen de expertise die u ons biedt. Wij beschikken over een schitterend gerenoveerd schoolgebouw in de Piet Mondriaanstraat in Amsterdam met alle moderne middelen die noodzakelijk zijn om goed les te kunnen geven.

Voor ons onderwijs heeft de school gekozen voor het International Primary Curriculum (IPC) en het International Middle Years Curriculum (IMYC) als voorbereiding voor MAVO, HAVO of het International Baccalaureate (IB) diploma. Op onze website en in de schoolgids vindt u achtergronden over de visie en structuur van de school.

Op onze website en in de schoolgids vindt u achtergrondinformatie over de visie en structuur van de school: https://denise.espritscholen.nl/home/

 

Vacature

Functietitel
Docent NT2 
Plaatsingsdatum
11-9-2019
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 1,0
Omschrijving
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste:

DOCENT NT2  
voor 0,4 - 1,0 fte (in overleg)

Eisen

Functie-eisen
U wordt onderdeel van een professioneel en enthousiast team. U  krijgt de ruimte om uw eigen verantwoordelijkheid te pakken met de expertise die u ons biedt. Een DENISE docent is international minded, gericht op taalontwikkeling, kan leermateriaal arrangeren, kan en wil differentiëren, staat open voor samenhangend onderwijs, onderschrijft het IPC/IMYC/IB en is mentor.

Als docent op DENISE bouwt u mee aan de missie en visie van de school. U verzorgt lessen van hoge kwaliteit en u weet onze leerlingen te boeien en inspireren. U bent collegiaal, flexibel, innovatief en een meerwaarde voor de school in opbouw. We zoeken een (eerste of tweedegraads) bevoegd docent, die in staat is ons team te versterken en die niet hecht aan een vast(staande) structuur, maar in staat is mee te bewegen met onze school.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling tot 31 juli 2020. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een aanstelling voor onbepaalde tijd. Salariëring vindt plaats conform de CAO-VO.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB (LC of LD is bespreekbaar)
Arbeidsvoorwaarden
  • Aanstelling in schaal LB conform CAO-VO (LC of LD is bespreekbaar op basis van ervaring en capaciteiten);
  • 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering;
  • Daarnaast heeft Esprit Scholen diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: Bedrijfsfitness Plan, Fietsregeling, fiscaal vriendelijk een weekendje weg en fiscaal vriendelijk een maaltijd box bestellen;
  • Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden is te vinden op de website Informatie voor Medewerkers.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over bovenstaande kunt u contact opnemen met Luc Sluijsmans (teamleider VO) via 020 4802700. 

Tevens verwijzen wij u naar onze website: http://denise.espritscholen.nl/home/

U kunt tot en met 25 september 2019 op deze vacature reageren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.