Vacature Docent Biologie 2e graad (Ulenhofcollege) in Doetinchem

Onderwijs

Over Samenwerking Doetinchem

Naam school
Samenwerking Doetinchem
Contactpersoon
Mevr. C. Leeuwenburgh
Plaats
Doetinchem
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Samenwerking Doetinchem
Achterhoek VO is het bestuur van de drie Doetinchemse scholengemeenschappen Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege en is verantwoordelijk voor een goed, breed en toekomstbestendig onderwijsaanbod in Doetinchem.
Vanwege de terugloop van het aantal leerlingen in Doetinchem en omgeving heeft het bestuur, na goed onderzoek en veel overleg, de keuze gemaakt om van drie naar twee scholen te gaan.
De huidige drie scholen gaan op in twee nieuw te vormen scholen, Houtkamp College en Panora Lyceum. Het beste van de drie huidige scholen komt terug én er is plaats voor vernieuwing. Ook de huidige drie scholen zullen zich de komende jaren nog volop blijven ontwikkelen.
 
Wat betekent dit voor de huidige leerlingen en de aankomende brugklasser?
Het Houtkamp College en Het Panora Lyceum ontvangen in het schooljaar 2020/2021 hun eerste brugklasleerlingen. De leerlingen van de huidige drie scholen én de brugklassers die in augustus 2019 starten, ronden hun schoolloopbaan af op het Ludger College, het Rietveld Lyceum of het Ulenhofcollege.  

Kijk voor meer informatie op www.houtkampcollege.nl en www.panoralyceum.nl.


 
 

Vacature

Functietitel
Docent Biologie 2e graad (Ulenhofcollege) 
Plaatsingsdatum
11-9-2019
Met ingang van
28 oktober 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,7 - 0,8 fte
Omschrijving
Ben jij die
Docent Biologie (2e graad), die met een tevreden gevoel naar huis gaat na een dag van kennis delen, filosoferen en enthousiasmeren van jouw leerlingen ? Die met liefde de nieuwe generatie de diversiteit en veelkleurigheid van de samenleving bijbrengt, om hen zo klaar te maken voor de toekomst ?

Dan zoeken wij jou !

Wij bieden je vanaf 28 oktober 2019 een tijdelijk dienstverband voor ca. 0,70 – 0,80 fte.; het gaat om vervanging van zwangerschapsverlof.
De lessen biologie worden gegeven aan mavo-klassen en havo/vwo onderbouw. Eventueel zijn er ook 2 lessen T&T beschikbaar.
Daarnaast ben je, samen met een collega, mentor/coach van een 1e jaars mavoklas.

 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Jij:
Je hebt hart voor je leerlingen, je daagt uit tot ontdekken van nieuwe inzichten en verbreding van blikveld. Dit in een duidelijk gestructureerd leerklimaat. Je weet dat naast het lesgeven ook de samenwerking met je collega-docenten en aanvullende taken van belang zijn. Je vindt daar je weg in en zet je in voor een goed werkend team. Natuurlijk onderschrijf je de missie en visie van het Ulenhofcollege.

Een passende onderwijsbevoegdheid zou heel mooi zijn, maar ook als je nog studeert voor docent, nodigen we je van harte uit te reageren. En heb je ook nog relevante werkervaring?

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod aan jou:
De vacature is een LB-functie. De CAO VO is leidend voor wat betreft jouw arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij je een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop.

Enthousiast en wil je meer informatie ?
Carl Geessink, sectordirecteur, is beschikbaar voor je vragen. Je bereikt hem via telefoonnummer 0314-378787. Wil je daarnaast meer weten over onze school ? Ga naar www.ulenhof.nl.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw sollicitatie
Onze vacatures lopen via Meesterbaan. Wie zien jouw reactie, welke bestaat uit een motivatiebrief met CV, graag tegemoet. Je richt je sollicitatie aan Carla Leeuwenburgh, personeelsfunctionaris.  Let op: uiterste inleverdatum is 29 september 2019.   
 
Belangrijk om te weten: deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 
Tot slot goed om te weten
Wij werken, samen met het Ludger College en het Rietveld Lyceum (tevens VO-scholen in  Doetinchem), toe naar twee nieuw te formeren scholen in 2020. Wil je meer weten, ga dan naar de website van Stichting Achterhoek VO of direct naar de site van de 2 nieuwe scholen, Houtkamp College en Panora Lyceum.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.