Vacature Docent economie en wiskunde in Geldermalsen

Onderwijs

Over O.R.S. Lek en Linge, vestiging de Lingeborgh

Contactpersoon
Dhr. Eckhardt
Plaats
Geldermalsen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
In Geldermalsen staat het schoolgebouw met het geel-blauwe dak. Een school voor voortgezet onderwijs waarbij het bekende dak symbool staat voor deze bijzondere school. Een school waarbij geborgenheid en onderling respect centraal staan.
Sinds 2017 hebben we een apart brugklasgebouw.

Enkele jaren geleden nog bekroond als mooiste nieuwe school van Nederland.
Zo’n 1100 leerlingen krijgen dagelijks onder dit dak het op hun capaciteiten afgestemd onderwijs. Met de grootste zorg worden leerlingen begeleid om binnen de gestelde termijn klaar te zijn voor een diploma en vooral de vervolgopleiding.

Naast puur onderwijskundige zaken staat de ontwikkeling tot een volwassen lid van de gemeenschap centraal. Zo worden alle leerlingen intensief begeleid bij het “groot” worden.

Vacature

Functietitel
Docent economie en wiskunde 
Plaatsingsdatum
11-9-2019
Met ingang van
07-01-2020
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
± 1 FTE
Omschrijving
Op vestiging de Lingeborgh in Geldermalsen zijn wij van 7 januari 2020 tot de zomervakantie 2020  op zoek naar een docent Economie, 11 lesuren van 70 minuten TL klas 2 en 4, en Wiskunde 6 lesuren van 70 minuten TL klas 4.

Sollicitaties (brief inclusief CV) graag via email, vacatureslingeborgh@lekenlinge.nl, richten aan de heer R.M. van der Vlies, directeur van vestiging de Lingeborgh, Postbus 92, 4190 CB Geldermalsen. Desgewenst kunt u bij de heer J. Eckhardt, teamleider BL, nadere informatie inwinnen, telefoon 0345-571504.

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.