Vacature Docent praktijkonderwijs in Gouda

Onderwijs

Over CSG De Goudse Waarden

Naam school
CSG De Goudse Waarden
Contactpersoon
Mevr. Smit
Plaats
Gouda
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
“De Goudse Waarden” is een christelijke scholengemeenschap voor Praktijkonderwijs, VMBO, HAVO, Atheneum en Gymnasium. De scholengemeenschap is gevestigd in Gouda en bestaat uit drie 'scholen': De Goudse Waarden Praktijkschool, Het Lyceum-HAVO en De Gouwe (VMBO). De scholen begeleiden jonge mensen om volwaardig deel uit te maken van de samenlevering en richten zich op zowel kwalificatie, socialisatie als persoonlijke vorming. Ons motto: Beleef de tijd van je leven op De Goudse Waarden!
De school telt ca. 1850 leerlingen en biedt haar onderwijs aan op twee locaties in Gouda. De medewerkers werken er met plezier. De leerlingen geven de school goede scores. De leeropbrengsten van de scholen zijn op orde.
Word jij onze nieuwe collega?
 
Bijzonderheden
Van sollicitanten verwachten we dat zij vanuit een persoonlijke overtuiging een bijdrage willen leveren aan het Christelijk karakter van de scholengemeenschap.

Vacature

Functietitel
Docent praktijkonderwijs 
Plaatsingsdatum
11-9-2019
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,35 fte
Aantal uren
ca. 0,35 fte
Omschrijving
Per direct zoeken wij een docent praktijkonderwijs, ca. 0,35 fte, met PABO/PA bevoegdheid. De lesdagen zijn woensdag en vrijdag. Dit betreft een vervanging wegens zwangerschapsverlof.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Pabo
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.