Vacature Docent handvaardigheid / tekenen in Emmen

Onderwijs

Over Carmelcollege Emmen

Naam school
Carmelcollege Emmen
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Emmen
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Carmelcollege Emmen vind je op: www.carmelemmen.nl.

Carmelcollege Emmen is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

Vacature

Functietitel
Docent handvaardigheid / tekenen 
Plaatsingsdatum
10-9-2019
Met ingang van
28-10-2019
Referentienummer
3591
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,66
Omschrijving
Ben jij een tweedegraads docent tekenen en handvaardigheid en ben je per 28 oktober 2019 beschikbaar voor een tijdelijke baan in Emmen? Past lesgeven aan verschillende niveaus en tweetalig onderwijs goed bij jou? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen tekenen en handvaardigheid aan leerlingen in vmbo basis/kader, mavo, havo, atheneum en tweetalig onderwijs.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor de vakken tekenen en handvaardigheid. Lesgeven in het Engels is voor jou geen probleem.

Jouw werkplek
Het Carmelcollege Emmen is een brede scholengemeenschap met opleidingen vmbo-beroepsgericht, mavo, havo en atheneum. Daarnaast kent de school tweetalig onderwijs (tto) voor mavo, havo en atheneum, faciliteiten voor topsportleerlingen (LOOT) en sportklassen in het eerste, tweede en derde leerjaar. Dit schooljaar hebben wij ruim 1600 leerlingen (verdeeld over twee gebouwen) en 180 medewerkers in dienst. Differentiatie is een van onze speerpunten. Ons gebouw is hierop aangepast. 

Het Carmelcollege Emmen is een aantrekkelijke school waar een prettige en collegiale sfeer heerst. De laatste jaren heeft de school een behoorlijke kwaliteitsslag gemaakt. Nieuwe docenten kunnen rekenen op een goede begeleiding. Bovendien is er voldoende ruimte voor nieuwe idee├źn. 

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,66 fte, tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschap tot ongeveer 9 maart 2020. Ingangsdatum: 28 oktober 2019.

Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Carmelcollege Emmen maakt deel uit van de Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten? 
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij: 
Contactpersoon: Mevrouw E. Verheijen-Groenhof
Functie: teamleider havo/atheneum
Telefoonnummer: 0591 - 622 870

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.