Vacature Instructeur techniek / bouw, wonen en interieur in Groenlo

Onderwijs

Over Scholengemeenschap Marianum

Naam school
Scholengemeenschap Marianum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Groenlo
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Marianum vind je op: marianum.nl.

Marianum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Instructeur techniek / bouw, wonen en interieur 
Plaatsingsdatum
10-9-2019
Met ingang van
01-10-2019
Referentienummer
3585
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5 - 0,5
Omschrijving
Ben jij de instructeur met relevante opleiding en ervaring, die het als een uitdaging ziet om vmbo-leerlingen te begeleiden in de techniek? Ben jij sociaal, proactief, flexibel, ondernemend en tot einde schooljaar beschikbaar om binnen het vmbo aan de slag te gaan? Maak dan werk van deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden 
Je ondersteunt de vakdocenten techniek (hout en metaal) bij de lessen. De vakdocenten zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de lessen. De lessen worden aangeboden aan kleinere groepen leerlingen in een goed uitgerust vaklokaal. Je helpt en ondersteunt de leerlingen bij de te maken opdrachten en geeft adviezen m.b.t. de beoordeling van werkstukken. Tevens zal je ondersteunende werkzaamheden verrichten tijdens de LOB lessen. 

Jouw profiel
Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal mbo niveau 4 en hebt ruime kennis van toegepaste techniek. Je voelt je zeer betrokken bij de doelgroep leerlingen en weet hen op de juiste manier aan te spreken.
Wij zoeken een enthousiaste instructeur die het beste uit leerlingen en uit zichzelf weet te halen en onderwijs geeft dat aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen. Je vindt gemakkelijk aansluiting bij deze doelgroep en weet je een prettige en veilige leer- en werksfeer te creĆ«ren. Je past diverse pedagogische vaardigheden toe en je gebruikt activerende didactiek om leerlingen te stimuleren tot zelfstandig werken en leren. Je vindt het een uitdaging om voor een probleem een oplossing te vinden. Bovendien kun je goed samenwerken, heb je een flexibele instelling en ben je een open persoonlijkheid met een motiverende manier van werken. 

Jouw werkplek
Marianum is een brede scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo. Circa 180 medewerkers verzorgen het onderwijs aan zo'n 1.800 leerlingen.

Onze school heeft locaties in Lichtenvoorde en in Groenlo. De vestigingen kennen een brede instroom voor alle leerlingen uit groep 8 (gymnasium wordt alleen in Groenlo aangeboden en vmbo basisberoepsgerichte leerweg alleen in Lichtenvoorde).
De kracht van Marianum is dat we een opleiding bieden voor vrijwel elke leerling. Bij ons kan een leerling de opleiding volgen die het beste bij hem of haar past. We begeleiden de leerling zo persoonlijk en goed mogelijk om de opleiding met succes af te ronden. De leerlingen leren vaardigheden die nodig zijn om in de samenleving en het vervolgonderwijs goed te kunnen functioneren.

Kortom: Wij bieden leerlingen een passende opleiding en een goede basis voor de toekomst!
Ons aanbod
Het betreft een baan van 0,5 fte, tijdelijk ter vervanging tot in ieder geval einde schooljaar 2019-2020. De ingangsdatum is 1 oktober.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 3.374 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 8). 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Scholengemeenschap Marianum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij de heer R. Nijenhuis, conrector, telefoon: 0544 - 477 070.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 8
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 3.374,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 8).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.