Vacature Gymdocenten gezocht voor omgeving Den Haag in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Den Haag

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Shan Man
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!
 

 

Vacature

Functietitel
Gymdocenten gezocht voor omgeving Den Haag 
Plaatsingsdatum
10-9-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving

Kinderen uitdagen en motiveren om met beweging bezig te zijn, dat is jouw doel. Jij moedigt de kinderen aan om dingen te doen die ze eigenlijk niet durven. Jij laat zien hoe het moet. Wat zij in eerste instantie minder leuk vinden weet jij om te buigen naar iets wat zij uiteindelijk beter kunnen, doordat ze het blijven proberen. Jij merkt kinderen op die motorisch minder sterk zijn en geeft ze concrete aanwijzingen zodat zij alsnog mee kunnen doen met de les. Kinderen die een kei zijn in een bepaalde sport daag je nog net iets meer uit.

Het belangrijkste element van jouw werk vergeet jij niet en dat is dat jij als gymdocent de kinderen vooral laat zien hoe leuk het is om te sporten. Door jou beleven de kinderen de gymlessen op een plezierige manier. 

Eisen

Functie-eisen

Voor één school of meerdere scholen ga jij aan de slag als een zeer enthousiaste gymdocent. Samen met de school en/of andere gymleraren werk jij aan het vakwerkplan. Hierin leg je vast wat je de kinderen gaat leren en wanneer je dat gaat doen. Jij bereidt de lessen voor, voert ze uit en evalueert deze. Tijdens de lessen help en stimuleer jij de kinderen bij het uitvoeren van de oefeningen. Spelregels uitleggen en daarbij toezicht houden behoort ook tot jouw takenpakket. 

Voor de rest heb jij de regie in handen. Dit houdt in dat jij ons aangeeft wat voor opdracht je wilt aannemen. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel uren jij wilt werken, voor welke soorten onderwijs of scholen jij wilt werken. Wij vinden het belangrijk dat jij doet wat jij fijn vindt en daarom bepaal jij.

Ik wil je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek waarbij ik jouw wensen in kaart zal brengen. Op basis daarvan kunnen wij samen op zoek gaan naar de basisschool waar jij kan gaan knallen!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
 • Je bent in het bezit van een ALO diploma. 

 • Je kan zelfstandig lessen voorbereiden en geven.

 • Je hebt een flinke dosis creativiteit waarmee je activiteiten bedenkt om alle kinderen op een positieve manier te motiveren om te bewegen.

 • Je moet goed kunnen organiseren, orde houden en duidelijke afspraken maken met een klas.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
 • Stap 1

  Is deze vacature wat jij zoekt? Solliciteer dan snel! Geef jouw gegevens aan ons door.

 • Stap 2

  We nemen telefonisch contact met je op voor een eerste screening en bespreken de mogelijkheden.

 • Stap 3

  Zijn er mogelijkheden? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek op één van onze vestigingen.

 • Stap 4

  Bij een positieve afloop van het gesprek voegen wij jouw documenten toe aan jouw dossier.

 • Stap 5

  We stellen je voor bij onze opdrachtgever om te kijken of er vanuit beide kanten een klik is.

 • Stap 6

  De opdrachtgever wil graag met jou samenwerken en je kunt aan de slag op de school! Veel succes!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.