Vacature ICT beheerder (1.0 wtf) 0711994 in Bergen op Zoom

Onderwijs

Over OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.

Naam school
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Bergen op Zoom
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit vier vestigingen: het Mollerlyceum en de ZoomMAVO te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit breed vmbo, havo, atheneum en gymnasium.
Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Alle 2000 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat’.
Bijzonderheden
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e..o. maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
ICT beheerder (1.0 wtf) 0711994 
Plaatsingsdatum
6-9-2019
Met ingang van
06-09-2019
FTE
1
Omschrijving
ICT Beheerder (1.0 wtf)
Scholengroep Bergen op Zoom e.o. en OMO Scholengroep Tongerlo Roosendaal

De functie
Als ICT beheerder vind je het een uitdaging om de klant zo goed mogelijk verder te helpen en verbeteringen aan te brengen op het terrein van ICT. Je vervult een functie met daarin een combinatie van (telefonisch) support , werkplekbeheer en systeembeheer. Je houdt je o.a. bezig met het helpen van personeelsleden op alle locaties. Op de locaties verhelp je storingen aan o.a. computers, beamers en smartboards. Je opereert zowel op server- als op cliëntniveau en zowel hard- als softwarematig.

Door een samenwerking met OMO Scholengroep Tongerlo in Roosendaal word je voor 0,5 wtf ingezet voor de Scholengroep Bergen op Zoom e.o. en voor 0,5 wtf op de OMO Scholengroep Tongerlo te Roosendaal.

De scholen
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit drie vestigingen: het Mollerlyceum te Bergen op Zoom, ’t Ravelijn te Steenbergen en het ZuidWestHoek College te Ossendrecht. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met VMBO en kenmerken zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding.

OMO Scholengroep Tongerlo heeft drie locaties in Roosendaal: Da Vinci College, Norbertus-Gertrudis Mavo en Norbertus-Gertrudis Lyceum. OMO Scholengroep Tongerlo is een school voor praktijkonderwijs, vmbo met en zonder leerwegondersteuning, havo, atheneum en gymnasium.
De scholen zijn onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in Noord-Brabant.

Functie-eisen
• Je hebt een MBO- of HBO-opleiding afgerond op het gebied van ICT, bedrijfskundige informatica of vergelijkbaar;
• Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
• Je hebt uitgebreide kennis van Microsoft besturingssystemen en netwerkinfrastructuur;
• Je bent vaardig in het beoordelen van gebruikerswensen en het vertalen hiervan in de praktijk;
• Je kunt goed samenwerken met verschillende (groepen) mensen met verschillende wensen en belangen;
• Je bent communicatief vaardig;
• Je vindt jouw vak geweldig en draagt dit ook uit;
• Je bent creatief en kunt buiten de kaders denken;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?
Een benoeming als ICT Beheerder voor de duur van het schooljaar 2019-2020. Bij goed functioneren kan dit contract worden verlengd.
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de CAO van Ons Middelbaar Onderwijs. De functie van ICT-beheerder is ingeschaald in schaal 7 (€ 1.922 - € 2.896 p.m.). De inschaling gebeurt op basis van opleiding en ervaring. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden scholing en ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.

Hoe nu verder?
Wil je meer weten over onze scholen, dan is meer informatie te vinden op de websites van de scholen en op die van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.
Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Marcel Maas (Hoofd ICT) via m.maas@sgboz.nl of 0630373252.
Wanneer je enthousiast wordt van bovenstaand profiel, kun je via www.omo.nl solliciteren door middel van het uploaden van je motivatiebrief en curriculum vitae.
Solliciteren kan t/m 30 september 2019.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.