Vacature Groepsdocent in Deventer

Onderwijs

Over Etty Hillesum Lyceum

Naam school
Etty Hillesum Lyceum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Deventer
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl.

Etty Hillesum Lyceum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

 

Vacature

Functietitel
Groepsdocent 
Plaatsingsdatum
6-9-2019
Met ingang van
01-10-2019
Referentienummer
3590
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving
Heb jij een onderwijsbevoegdheid en heb je affiniteit met het praktijkonderwijs? Wil je parttime aan de slag in Deventer? Ben jij daarnaast een goede coach voor onze jongeren en bereid om net dat stapje extra te zetten, zodat ze vol vertrouwen de stap naar de arbeidsmarkt of een vervolgopleiding kunnen zetten? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Als groepsdocent geef je een breed scala aan lessen, zoals Nederlands, rekenen, burgerschap, cultuur & maatschappij.
Arkelstein werkt met groepsdocenten die de hele week in een stamlokaal leerlingen begeleiden bij de theorie. Tussentijds gaan leerlingen in kleine groepjes naar hun praktijklessen. Hiermee geven wij een impuls aan gepersonaliseerd leren op onze school.
Groepsdocenten bij Arkelstein werken fulltime of delen hun functie met een duo-groepsdocent, waarbij de verdeling 2 om 3 dagen is. Voor een van onze collega's zoeken wij een duo-partner. Als groepsdocent fase 3 geef je lessen aan de leerjaren 4, 5 en 6 gecombineerd. De leeftijd varieert van 15 tot 18 jaar. 

Jouw profiel
Wij vragen als onderwijsbevoegdheid minimaal pabo of een 2e graads onderwijsbevoegdheid. Ervaring strekt tot aanbeveling.
Je bent gepassioneerd en enthousiast over je vak. Daarnaast houd je van een uitdaging, ben je niet bang om fouten te maken en durf je kritisch te kijken naar je eigen functioneren. Samenwerken past goed bij jou en je bent altijd bezig met (zelf)ontwikkeling.

Jouw werkplek
Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een algemeen bijzondere onderwijsinstelling met de kenmerken van het openbaar onderwijs. De instelling bestaat uit zes relatief autonome scholen die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in de stad en gemeente Deventer aanbieden. 

Arkelstein is de school voor praktijkonderwijs van het Etty Hillesum Lyceum in Deventer.
Praktijkonderwijs laat zich het best beschrijven als 'werkend leren' en 'lerend werken'. Arkelstein ontwikkelt talent voor werken. We werken constant aan verbeteringen onder het motto van de stichting LeerKRACHT: "Elke dag samen een beetje beter".
Onze kernambities:
  • iedere leerling haalt zijn / haar top (persoonlijk excelleren)
  • alle leerlingen een individueel ontwikkeltraject (talentontwikkeling)
  • alle leerlingen na hun schooltijd op Arkelstein; aan het werk (reguliere of beschermde werkplek) of naar een vervolgopleiding (volledig of in combinatie met werk.)

Ons aanbod
Wij bieden een parttime baan (0,6 fte), tijdelijk ter zwangerschapsvervanging. Ingangsdatum: 1 oktober 2019 of zoveel eerder als mogelijk.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: de heer G. Pennings
Functie: Directeur
Telefoon: 0570 - 504 600

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega's graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.