Vacature Docent beeldende vorming in Enschede

Onderwijs

Over Bonhoeffer College

Naam school
Bonhoeffer College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Enschede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent beeldende vorming 
Plaatsingsdatum
6-9-2019
Met ingang van
27-08-2019
Referentienummer
3566
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.36
Omschrijving
Ben jij een enthousiaste, tweedegraads docent beeldende vorming en wil je tot het einde van schooljaar 2019 - 2020 aan de slag in Enschede? Weet jij onze vmbo-leerlingen te inspireren en te motiveren? Reageer dan snel op deze mooie vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen beeldende vorming aan onderbouwleerlingen van het vmbo B/K.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak beeldende vorming.
Je bent enthousiast over je vak en je bent iemand die vakoverstijgend denkt. Initiatiefrijk, verbindend en ambitieus zijn eigenschappen die bij jou passen. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak beeldende vorming. 

Eventuele uitbreiding naar 0,9 fte is mogelijk door de functie te combineren met het geven van lessen Media, vormgeving en techniek (MVI) (zie referentienr. 3567).

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren.

Op de Wethouder Beversstraat wordt vmbo B/K onderwijs verzorgd. De Wethouder Beversstraat is onderverdeeld in de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn en Economie.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan. Tijdelijk, tot einde schooljaar 2019 – 2020.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO. 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Eventuele uitbreiding naar 0,9 fte is mogelijk door de functie te combineren met het geven van lessen Media, vormgeving en techniek (MVI) (zie referentienr. 3567).

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij mevrouw J. Koopmans, teamleider, via 053 750 47 00.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.