Vacature docent Nederlands in Ulft/Silvolde

Onderwijs

Over Almende College

Naam school
Almende College
Contactpersoon
Mevr. J. Vrencken
Plaats
Ulft/Silvolde
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
De drie locaties van het Almende College – Bluemers en Isala in Silvolde, Wesenthorst in Ulft- hebben ieder een eigen karakter. Samen staan ze voor innovatief onderwijs waarin leerlingen verantwoordelijkheid leren dragen, kunnen en mogen presteren op hun eigen niveau en zich thuis voelen. De school draagt ertoe bij dat de leerlingen zich ontwikkelen tot kritische, zelfstandige mensen die deel uitmaken van de gemeenschap en aan de ontwikkeling daarvan een belangrijke bijdrage kunnen en willen leveren. Als leerlingen dat nodig hebben krijgen ze persoonlijke ondersteuning of extra uitdaging, bijvoorbeeld in de vorm van talentprogramma’s. Leerlingen leren door te zetten, initiatief te nemen en samen te werken, waarbij de school zorgt voor een inspirerende omgeving en duidelijke grenzen.


 
Bijzonderheden
Het Almende College maakt samen met het Christelijk College Schaersvoorde,  Gerrit Komrij College, Ludger College, MaxX, Prakticon, Praktijkonderwijs Zutphen, Rietveld Lyceum, Metzo College, Het Stedelijk, Ulenhof en OPDC-Younieq deel uit van de Stichting Achterhoek VO.
 

Vacature

Functietitel
docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
6-9-2019
Met ingang van
28 oktober 2019
Soort vacature
Parttime
FTE
circa 0.4 fte
Omschrijving
“Werken aan een goede toekomst in een geborgen sfeer: dat is de Wesenthorst!”

Op de locatie Wesenthorst in Ulft kunnen onze circa 750 leerlingen het mavo-examen doen (theoretische leerweg) of dat van de gemengde leerweg, maar ook in een van de beroepsgerichte afdelingen. Voor leerlingen die twijfelen tussen mavo en havo, is er in de onderbouw een speciale klas: havo-d (determinatie). Wie door kan naar havo, gaat naar het Isala. Voor de twijfelaars tussen beroepsgericht en mavo is er ook zo’n klas: mavo-d. In de BB+-klassen zitten leerlingen die er met leerwegondersteuning in slagen een diploma te behalen. Kenmerkend aan onze school is dat leerlingen op de Wesenthorst worden gezien en gewaardeerd.
 
De locatie Wesenthorst van het Almende College is met ingang van 28 oktober op zoek naar
 
een docent Nederlands (circa 0,4 fte)
 

Eisen

Functie-eisen
Wij zoeken een gedreven, enthousiaste docent voor het vak Nederlands, voor circa 10 lessen, voor de rest van het schooljaar. Daarnaast zoeken we een collega die pedagogisch sterk is en initiatiefrijk. Je kan goed samenwerken en bent goed in staat tot het geven en ontvangen van feedback. De lessen worden gegeven in de onderbouw. De vacature ontstaat wegens pensionering van onze collega. Een combinatie met onze vacature geschiedenis en/of onze vacature voor docent in de BB+ is mogelijk.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
-          een functie op een school met fijne leerlingen en collega’s;
-          ruimte voor eigen initiatieven binnen geplande onderwijsvernieuwing;
-          begeleiding tijdens de inwerkperiode;
-          een dienstverband voor één schooljaar met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid en
           voldoende formatieruimte.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wij ontvangen jouw brief en cv graag via meesterbaan.nl. Zodra er voldoende kwalitatieve reacties zijn, sluiten we de vacature. Voor meer inlichtingen over de vacature kan je contact opnemen met Jenny Vrencken, directeur van de locatie Wesenthorst via 0315-630000 of j.vrencken@almendecollege.nl. 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.