Vacature Bijverdienen als turntrainer, voetbaltrainer of judotrainer? Al mogelijkhede...

Onderwijs

Over Stichting PlayFit

Naam school
Contactpersoon
Dhr. M Benziane
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier, Particulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
PlayFit is een innovatieve maatschappelijke sport en beweegontwikkelaar uit Rotterdam. We ontwikkelen, implementeren en voeren onze programma’s uit met een deskundig en gemotiveerd team. Plezier, veiligheid en resultaat staan altijd hoog in ons vaandel bij ons werk voor scholen, gemeenten, organisaties of particulieren. Naast de algemene doelgroepen, heeft PlayFit een unieke expertise in huis met betrekking tot peuters en kleuters.

Vacature

Functietitel
Bijverdienen als turntrainer, voetbaltrainer of judotrainer? Al mogelijkheden vanaf 2 uur per week! 
Plaatsingsdatum
5-9-2019
Soort vacature
Parttime
Omschrijving
PlayFit groeit. We hebben zo veel leuke en nieuwe opdrachten en ideeen, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren en voortzetten. Ben jij op zoek naar een sportieve en leuke uitdaging en werk je graag met kinderen? Dan is PlayFit iets voor jou! 

Wie zijn wij?
PlayFit is een innovatieve maatschappelijke sport en beweegontwikkelaar uit Rotterdam. We ontwikkelen, implementeren en voeren onze programma’s uit met een deskundig en gemotiveerd team. Plezier, veiligheid en resultaat staan altijd hoog in ons vaandel bij ons werk voor scholen, gemeenten, organisaties of particulieren.  Op 10 locaties in Rotterdam hebben wij succesvol een divers aanbod uitgezet van turnen, zelfverdediging, voetbal en gym.

Kortom, een uitdagende functie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, en werkervaring met unieke doelgroepen! Ook mogelijk naast je huidige baan.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
· Je bent initiatiefrijk, hands-on, communicatief vaardig en je vindt het leuk om jonge kinderen (3 tot en met 14 jaar) beter te leren bewegen en sporten.
· Je kunt je goed inleven in de wensen, belevingswereld en behoeften van kinderens. Daarnaast beschik je over goede pedagogische vaardigheden.
· Je bent graag, in de ruimste zin, sportief bezig en je vindt het een uitdaging om turnlessen te geven.
· Je bent uiteraard sportief, maar ook enthousiasmerend, flexibel en creatief.
· Je bent in het bezit van een afgeronde, relevante sportopleiding, zoals CIOS, Sport en Bewegen, ALO of je hebt een KNGU-licentie niveau 3. Of je bent momenteel in afrondende fase bij de ALO/ Sport en bewegen. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De brutovergoeding per uur is 21 euro.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd in een van deze functies en voldoe je aan het profiel? Mail dan je CV naar info@playfit.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.