Vacature Docent Frans 2e graad in Katwijk

Onderwijs

Over Pieter Groen

Naam school
Pieter Groen
Contactpersoon
Mevr. AMMP Hoekstra
Plaats
Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Pieter Groen (mavo, havo, vwo, tweetaligonderwijs, Pieter Groen Academy/wetenschap musicalklas en sportklas)
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1300 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra's Pieter Groen Academy (wetenschap), musical klas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor  een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.

Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.

Vacature

Functietitel
Docent Frans 2e graad 
Plaatsingsdatum
5-9-2019
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren
10 lessen
Omschrijving
Tu aimes enthousiasmer les élèves pour la langue franςaise? Tu parles franςais et anglais, tu es capable de l’incorporer dans tes cours et tu tiens à te développer constamment? Alors, relève le défi et pose ta candidature. Nous sommes une école active et agréable ayant l’enseignement bilingue (TTO) pour mavo, havo et vwo. Tu viens renforcer notre équipe? 

Jouw uitdaging 
Ben jij een enthousiaste 2e graads bevoegde docent Frans (of in opleiding daarvoor) dan hebben wij een baan voor je. Je geeft les aan onderbouw, met name in de mavo en havo afdeling. Je brengt leerlingen in aanraking met het nut van je vak en weet ze op enthousiaste wijze naar goede resultaten te brengen. Je bent overtuigd van tto-onderwijs en internationalisering. Je wilt daar ook participant zijn in de ontwikkeling. Tevens ben je vaardig in het gebruik van ICT en een voorstander van doeltaal-voertaal. 

Jouw team 
Je bent lid van de sectie Frans die uit 5 docenten bestaat. Naast het werken met de methode in boekvorm en digitaal, is de sectie in beweging met ontwikkelen van activerende en uitdagende didactiek.
 
Je wordt bij start van je loopbaan op Pieter Groen begeleid door één van je sectiegenoten en één van onze coaches. Zij maken je wegwijs in de school en in alle aspecten die daarbij horen. In het kader van deze begeleiding vinden we het belangrijk dat je in het eerste jaar dat je werkzaam bent op Pieter Groen de intervisie-bijeenkomsten bezoekt. Wanneer je startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20% lesreductie en 10% in je tweede jaar zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Over jou 
Jij bent
Studerende in het laatste jaar, beginnend docent of al in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Frans. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor of tto-docent, aan.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Afhankelijk van opleiding en ervaring
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou 
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust. 
  
Verder bieden wij je ook:
  • opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid of een tto aanvulling  
  • salaris conform cao VO in schaal LB/LC
  • eindejaarsuitkering van 7,4%
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars
Dienstverband                         
Het eerste dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer dan uiterlijk 20 september 2019 via Meesterbaan.nl.  
 
Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met:
Marion Prent, Locatiedirecteur. Per mail bereikbaar op m.prent@andreascollege.nl
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Christien Quist, personeelszaken. E-mail: c.quist@andreascollege.nl
 
Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijk e-mailadres van mevrouw Quist. Alleen online sollicitaties via Meesterbaan.nl worden meegenomen in de procedure.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.