Vacature Directiesecretaresse in Amersfoort

Onderwijs

Over Meridiaan College

Naam school
Meridiaan College
Contactpersoon
Dhr. J. Steenaart
Plaats
Amersfoort
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het begint bij vertrouwen
Het Nieuwe Eemland, ’t Hooghe Landt College, Mavo Muurhuizen en het Element (locatie Hooglandseweg-Noord) vormen samen het Meridiaan College. Vier scholen voor voortgezet onderwijs, ieder met een eigen onderwijsaanbod en een onderscheidend profiel, staan gezamenlijk voor een veilig leerklimaat en uitdagend onderwijs. Geworteld in onze geschiedenis als katholieke scholengemeenschap denken en werken we vanuit hedendaagse waarden.

Iedereen heeft talent en iedereen wil en kan leren. Dat geldt voor onze leerlingen en ook voor onze medewerkers. Ons onderwijs is goed en we willen het elke dag weer een beetje beter maken.
Natuurlijk gaan we voor goede leerresultaten en mooie diploma’s voor al onze leerlingen. Maar er is meer. Ons doel is dat onze leerlingen met zelfkennis en zelfvertrouwen van school gaan. We bieden onze leerlingen meer en meer maatwerk. Leerlingen voelen zich bij ons gezien als mens, ze kunnen zich bij ons ontplooien en tonen verantwoordelijkheid voor hun medemens en voor onze democratische samenleving.
Vanuit deze waarden werken we op onze scholen aan vier speerpunten: motiveren, samenwerken, betrekken en het verschil maken.

Uitgebreide informatie staat op onze algemene website. Je kunt dan ook doorklikken naar de sites van de vestigingen.

 

Vacature

Functietitel
Directiesecretaresse 
Plaatsingsdatum
5-9-2019
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Wat ga je doen
Als directiesecretaresse ben jij de rechterhand van het College van Bestuur van het Meridiaan College te Amersfoort. Je bent verantwoordelijk voor de secretariële en organisatorische zaken, waarbij je altijd anticipeert op de behoefte van het College van Bestuur. Je ondersteunt, vraagt door en neemt initiatief. Je bent veel méér dan iemand die taken en opdrachten uitvoert. We zoeken iemand die proactief is, werkzaamheden zelf ziet liggen en deze zelfstandig oppakt. Iemand die net dat stapje extra zet. Vanuit jouw rol laat je het College van Bestuur optimaal functioneren.
 
Waar ga je werken
Jij valt rechtstreeks onder de verantwoordelijkheid van het College van Bestuur. Je werkplek is bij het team Centrale Administratie (CA). Het team CA bestaat uit een zevental mensen. Het team CA verleent haar diensten op het gebied van Financiën en Personeel & Organisatie aan vier scholen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wat verwachten wij van jou
Dankzij jouw planningsvaardigheden zijn de complexe agenda’s altijd up-to-date. In de hectiek van de dag zorg je dat alles organisatorisch in goede banen loopt. Je brengt structuur aan, pakt regie, ordent en creëert overzicht. Je neemt zelfstandig besluiten, en dan is ‘nee-zeggen’ ook een goed antwoord. Het verzorgen van de notulen van verschillende meetings is bij jou in goede handen. Om dit allemaal voor elkaar te krijgen, is het wel handig dat je een afgeronde mbo-/hbo-opleiding tot secretaresse hebt.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 6 (CAO-VO max. € 2.710,= fulltime)
Arbeidsvoorwaarden
Wat wij bieden
De salarisschaal bij deze functie is schaal 6 (max. € 2.710,= bij een fulltime aanstelling). Je hebt vakantieverlof tijdens een groot gedeelte van de schoolvakanties. Hierdoor is er 'makkelijk' een balans te vinden tussen werk en privé. Door jouw indirecte inbreng lever je een bijdrage aan de toekomst van onze leerlingen. Wil je weten hoe wij nog meer een aantrekkelijk werkgever proberen te zijn kijk dan bij wat bieden wij

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
We maken graag kennis met jou
Ben je enthousiast geworden om bij ons de zaken in goede banen te leiden?
Jouw motivatiebrief en cv kun je uiterlijk 18 september 2019 mailen naar j.steenaart@meridiaan-college.nl of hieronder via onze website uploaden.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 25 september 2019. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jelmer Steenaart, hoofd Centrale Administratie via telefoonnummer 033 46 13 253 of per mail j.steenaart@meridiaan-college.nl.
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure (kosten worden vergoed).
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.