Vacature Docent informatica in Almelo

Onderwijs

Over Pius X College

Naam school
Pius X College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Almelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Pius X College vind je op: piusx.nl.

Pius X College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent informatica 
Plaatsingsdatum
4-9-2019
Met ingang van
03-09-2019
Referentienummer
3576
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,24 - 0,24
Omschrijving
Ben jij een enthousiaste, eerste of tweedegraads docent informatica? Kijk jij met een frisse blik naar je vak en vind je het een uitdaging om je kennis over te brengen aan leerlingen? Ben je per direct beschikbaar voor een baan bij het Pius X College in Almelo? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden 
Je geeft lessen informatica aan leerlingen in de bovenbouw havo en vwo. Je onderwijst en coacht de leerlingen in theorie- en praktijkonderwerpen zoals programmeren, webdevelopment, database-ontwerp, modelleren, e.d.

Jouw profiel 
Je beschikt over een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak informatica. Beschik jij over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak en heb je de nodige ervaring dan nodigen we je zeker ook uit om te reageren.

Jouw kennis van ICT is geen theoretisch kader dat je ooit geleerd hebt, maar de actualiteit van nu, aangevuld met een blik op de technologie van morgen. Je hebt affiniteit met jongeren en vindt het leuk om hen op een afwisselende manier mee te nemen in je vak. Je bent in staat om de lesstof af te stemmen op het tempo en het niveau van de leerlingen. Doordat je je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen ontstaat er bovendien een prettige leer- en werksfeer. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, je denkt in mogelijkheden en oplossingen.

Je verstaat de kunst om leerstof goed over te brengen en je streeft ernaar met je leerlingen tot goede resultaten te komen. Je hebt oog voor de mens achter de leerling. Je bent reflectief en gesteld op goede relaties met je leerlingen en je collega's. Je kunt goed samenwerken, bent gericht op de brede ontwikkeling van leerlingen.

Jouw werkplek
Pius X College is een rooms katholieke brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De school telt circa 1.500 leerlingen en 170 medewerkers en heeft twee locaties in Almelo en één in Rijssen.
Locatie Aalderinkshoek in Almelo biedt voor vwo-leerlingen de mogelijkheid om tweetalig onderwijs (tto) te volgen. Naast het reguliere atheneum- of gymnasiumonderwijs dat hier geboden wordt, kunnen leerlingen tweetalig onderwijs in de Engelse taal volgen (tto). De school biedt leerlingen de mogelijkheid ook om zich voor te bereiden op Anglia-examens.

Ons aanbod
Het betreft een parttimebaan van circa 0,24 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.186 euro (LB) of maximaal 4.878 euro (LC) bruto per maand bij een volledige baan.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Het Pius X College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: De heer drs. F. Schoondermark
Functie: Locatiedirecteur
Telefoon: 0546 – 540 808

Sluitingsdatum
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.