Vacature docent SG De Keyzer VSO in Tilburg

Onderwijs

Over Stichting Biezonderwijs

Adres
Generaal Smutslaan 11, 5021XA Tilburg Brabant
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Nicole Olesen
Omschrijving
Biezonderwijs is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 20 jaar voor wie het leren en opgroeien niet vanzelf gaat. Wij helpen hen om hun eigen talenten te ontdekken, omdat wij vinden dat ieder kind zijn of haar dromen waar moet kunnen maken!

De stichting heeft in totaal zeven scholen verspreid in Tilburg en Goirle:
- speciaal basisonderwijs (SBO Noorderlicht, SBO Westerwel en SBO Zonnesteen)
- speciaal onderwijs en speciaal voortgezet onderwijs (SO/VSO De Bodde, SO/VSO De Keyzer, VSO Parcours)
- praktijkonderwijs (Praktijk College Tilburg).
 
De Kracht is ons expertisecentrum: 60 experts versterken onze eigen scholen en ondersteunen 'gewone’ scholen en andere organisaties om passend onderwijs écht mogelijk te maken voor ieder kind.
 
Op de zeven scholen en het expertisecentrum van Biezonderwijs werken 490 deskundige, enthousiaste en betrokken leerkrachten en medewerkers onder leiding van in totaal zes (school)directeuren. Op onze scholen komen ca. 1.770 leerlingen.
 
 

Vacature

Functietitel
docent SG De Keyzer VSO 
Plaatsingsdatum
3-9-2019
Sluitingsdatum
16-5-2020
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 1,0
Omschrijving
Wil jij je sterk maken voor jongeren met specifieke ondersteunings- en begeleidingsbehoeften op het gebied van sociale en emotionele ontwikkeling en wil je ze dusdanig rust en ruimte te bieden zodat ze komen tot leren? Dan is werken bij SG De Keyzer echt iets voor jou! Je kunt rekenen op een uitstekend inwerkprogramma en een warme ontvangst door collega’s.  
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads of Pabo
Functie-eisen
Jouw profiel
·  Je bent een enthousiaste docent die minimaal over een pabo-diploma of een eerste- of tweedegraads bevoegdheid beschikt.
· Je hebt daarnaast ervaring met het geven van onderwijs aan leerlingen met specifieke hulpvragen.
· Je hebt grote hebt affiniteit met de doelgroep.
· Je bent flexibel en je kunt goed omgaan met veranderingen en allerlei nieuwe ontwikkelingen in het (voortgezet speciaal) onderwijs.
· Organiseren en klassenmanagement zit jou in de vingers.
· Je speelt in op de behoeften van de leerlingen en je past differentiatiemogelijkheden toe.
· Je beschikt over een goed inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden.
· Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal L11
Arbeidsvoorwaarden
We bieden je allereerst een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstellng. Het is mogelijk om fulltime of parttime te werken (0,6 fte – 1,0 fte). Ingangsdatum is in goed overleg. De bijbehorende salarisschaal L11 volgens CAO PO.

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij de leerkracht die we zoeken voor SG De Keyzer? Stuur dan jouw motivatie met cv naar info@sgdekeyzer.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alexander van den Broek, directeur SG De Keyzer, 013-5324550.

Scholengemeenschap De Keyzer is een school voor speciaal onderwijs met twee afdelingen: Speciaal Onderwijs (SO) voor kinderen van 4 tot 12 jaar en Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) voor jongeren van 12 tot 18 jaar. SG De Keyzer biedt onderwijs aan leerlingen met specifieke ondersteunings- en begeleidingsbehoeften op het gebied van sociale en emotionele ontwikkeling.. Leerlingen kunnen zich alleen optimaal ontwikkelen als zij zich veilig en geaccepteerd voelen en met plezier naar school gaan. Op onze school werkt een enthousiast team van professionals met hart voor onze leerlingen. Samen zorgen we voor een veilige omgeving en werken we aan optimale sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling van iedere leerling. Wij zien de mogelijkheden! 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.