Vacature Technisch onderwijsassistent scheikunde in Enschede

Onderwijs

Over Bonhoeffer College

Naam school
Bonhoeffer College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Enschede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Technisch onderwijsassistent scheikunde 
Plaatsingsdatum
30-8-2019
Met ingang van
27-08-2019
Referentienummer
3563
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving
Ben jij de enthousiaste en breed inzetbare technische onderwijsassistent die van aanpakken weet? Wil jij onze docenten ondersteunen bij practica en leerlingen (technisch) begeleiden? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
De technisch onderwijsassistent scheikunde ondersteunt de docent en leerlingen bij praktische opdrachten. Je bent in staat om zelfstandig practicumopdrachten en materialen te ontwikkelen, demonstratieproeven uit te voeren en delen van instructiematerialen te schrijven. Bovendien lever je als technisch onderwijsassistent een bijdrage aan overkoepelende activiteiten van de school - waaronder voorlichtingsavonden en open dagen - en draag je zorg voor het beheer en onderhoud van practicumlokalen, apparatuur, gereedschappen en andere materialen. 

Jouw profiel
•    Je beschikt als technisch onderwijsassistent bij voorkeur over een diploma middelbaar laboratorium onderwijs/natuurwetenschappen of vergelijkbaar;
•    Je bent sociaal vaardig in het begeleiden van en omgaan met docenten en leerlingen;
•    Je bent vaardig in het veilig werken met groepen leerlingen;
•    Je bent een prettige collega en past prima in het team;
•    Je bent praktisch vaardig en in staat kleine reparaties aan practicummaterialen uit te voeren;
•    Je hebt aantoonbaar affiniteit met scheikundige onderwerpen;
•    Je bent in staat om zelfstandig te werken. 

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. De school ziet haar taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. Het Bonhoeffer College wil in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin we leerlingen in staat stellen zich breed te ontwikkelen en hen uitdagen tot actief en zelfstandig leren.

Locatie Van der Waalslaan heeft ongeveer 1650 leerlingen en biedt onderwijs aan leerlingen voor mavo, havo, vwo (atheneum, gymnasium en vwo-plus). Wij zijn een grote school met een groot aantal mogelijkheden. We organiseren ons onderwijs op een kleinschalige manier, zodat elke leerling zich echt thuis voelt. Onderwijs maken wij samen met onze leerlingen en hun ouders, omdat wij geloven dat leerlingen - ook zelf - weten wat goed voor hen is.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,6 – 0,8 fte), tijdelijk ter vervanging wegens ziekte.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 2.986 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 7).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij dhr. G. Gortemaker, teamleider, via telefoonnummer: 053 – 751 26
00 of 06 53 83 25 32.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 7
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 2.986,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 7). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.