Vacature Leerkracht groep in overleg in Hoofddorp

Onderwijs

Over Klavertje Vier

Naam school
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Hoofddorp
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
RKBS Klavertje vier wil een effectieve school zijn die de kansen op een succesvolle deelname aan de maatschappij vergroot. We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen. Het onderwijs is erop gericht dat we ieder kind mogelijkheden bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen, zodat ze als volwassenen een positieve bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van onze samenleving. Klavertje vier besteedt veel aandacht aan de basisvaardigheden taal, lezen en rekenen. Daarnaast krijgen ook andere ontwikkelingsaspecten zoals creativiteit, samenwerken, onderzoeken, en spelend leren volop aandacht. Ons onderwijs rust op twee pijlers: Het schoolse leren: nadruk op basisvaardigheden als lezen, taal en rekenen als voorwaarden om kinderen in brede zin te kunnen vormen. Het sociaal-emotionele leren: de vaardigheden die je nodig hebt om goed te kunnen functioneren in de samenleving (creatief denken, samenwerken, problemen oplossen en experimenteren). We ondersteunen kinderen in het ontwikkelen van zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Samen met basisschool De Brandaris en Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer Mirakel vormt Klavertje vier de Communityschool 'In de Breedte'.

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep in overleg 
Plaatsingsdatum
27-8-2019
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4-0,6 fte
Omschrijving
Leerkracht gezocht vanwege ziekteverlof: groep in overleg

Klavertje vier is een gezellige school waar kinderen al spelend en onderzoekend kennismaken met de wereld. We helpen kinderen zichzelf én de wereld leren ontdekken. 
Basisvaardigheden zoals rekenen en taal zijn minstens net zo belangrijk als creativiteit en spelend leren. 
Het uitgangspunt?  Dat elk kind terecht komt op de plek die het beste bij hem of haar past. 
Klavertje biedt aan alle kinderen Engels als tweede taal aan. Ons onderwijs rust op twee pijlers:

Het schoolse leren: nadruk op basisvaardigheden als lezen, taal en rekenen als voorwaarden om kinderen in brede zin te kunnen vormen.

Het sociaal-emotionele leren: de vaardigheden die je nodig hebt om goed te kunnen functioneren in de samenleving (creatief denken, samenwerken, problemen oplossen en experimenteren). We ondersteunen kinderen in het ontwikkelen van zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. 
Samen met basisschool De Brandaris en Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer Mirakel vormt Klavertje vier de Communityschool 'In de Breedte'.

Eisen

Functie-eisen
Wij vragen:
·Je bent bevoegd leerkracht basisonderwijs
·Je kunt je vinden in de identiteit van de school
 
Wij bieden:
· Een ambitieuze werkomgeving
· Volop mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
in overleg
Arbeidsvoorwaarden
· Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO PO
· Een tijdelijke benoeming met uitzicht op een vaste benoeming na één jaar

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan maken we graag kennis met je. Stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar personeel@meerprimair.nl onder vermelding van vacature Klavertje Vier leerkracht groep in overleg. Bel gerust voor meer informatie naar 023-554 23 51. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.